Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Gyakran ismételt kérdések

- Van-e saját könyvesboltja a Szaktudás Könyváruháznak?
Sajnos saját könyvesbolttal nem rendelkezünk, azonban előzetes egyeztetés alapján Kiadónkban, a 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b címen, bármely könyvünk megvásárolható.
Telefonszáma: +36-30-662-1706

- Mely boltokban találhatók meg a Szaktudás Kiadó könyvei?
Kiadványaink megtalálhatók a nagy könyváruházakban (Alexandra, Bookline, Líra), valamint az oktatási intézmények jegyzetboltjaiban és több vidéki boltkereskedésben is.

- Személyes átvételre van-e lehetőség, ha igen, akkor hol?
Igen, a Szaktudás Kiadó székhelyén van mód személyes átvételre. Címünk: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b. Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

- Van-e lehetőség bankkártyával való fizetésre?
Sajnos bankkártyával való fizetésre nincs lehetőség. A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie.

- Külföldi megrendelést teljesít-e a Szakkönyváruház?
Egyelőre külföldi megrendeléseket nem tudunk teljesíteni.

- A megrendelők kapnak-e értesítést a kézbesítés pontos időpontjáról?
Külön értesítést nem küldünk, a rendelést követő első munkanaptól a könyveinket kiszállító Sprinter Futárszolgálatnál lehet érdeklődni a kiszállítás időpontjáról (+36-1-347-3000).

- Van-e mód átutalással fizetni?
Könyvtárak, intézmények és cégek nagyobb értékű (15000 Ft felett) megrendelése esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze ügyfélszolgálatunknak! (Telefon: +36-30-662-1706)

- A megrendeléstől számított hány napon belül várható a kiszállítás?
A Sprinter csomagküldő szolgálat legkésőbb a megrendelést követőkövető 3 munkanapon belül 8-17 óra között kézbesíti a megrendelt terméket az Ön által megadott címre.

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk