Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Szaktudás Kiadó

A Szaktudás Kiadó Ház Zrt. az ország egyik legnagyobb szakkönyv- és szaklapkiadója.
Megalakulásunk óta több mint 600 új könyvcímet adtunk ki. Szakkönyveink a gazdálkodók számára jól hasznosítható, gyakorlati ismereteket közvetítenek érthető, hétköznapi nyelven. Fortélyokkal, praktikákkal, ügyes tanácsokkal segítik a jövedelmezőbb gazdálkodást.
A komolyabb, magasabb szakmai igényű olvasóinknak írt szakkönyveinket nem csak az agrár-felsőoktatásban használják, hanem mérnökök, szakemberek, nagytermelők, profi gazdálkodók könyvtárait is gazdagítják.

Szaklapjaink közül az Agrárium agrárpiaci trendmagazin az agrárgazdálkodókat szolgálja, havonta 13 000 példányban szól a mezőgazdaság és a vidék fejlesztésére leginkább elkötelezett, közép- és nagybirtokokon gazdálkodó agrárcégekhez, cégvezetőkhöz, vállalkozókhoz.

A Kulinárium a vendéglátó-ipari és turisztikai menedzsment szaklapja, amely kifejezetten a döntéshozó vezetőknek, cégtulajdonosoknak szól - a fejlesztésre, hatékonyságra és jövedelem-növelésre törekvő szakemberek információs forrása.

A Szaktudás Kiadó Ház által alapított szaklapjainkat 2012 óta a cégcsoport másik tagja, a Száz magyar falu Nonprofit Kft. adja ki.

A cégcsoporthoz 3 szálloda is tartozik, melyek más és más vendégkört szolgálnak ki. A ráckevei Duna Relax & Event Hotel **** 2015-ben indította el felnőttbarát koncepcióját, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A hotel alig 50 kilométerre található Budapesttől, közvetlenül a Duna mellett fekszik. Egyedülálló római wellness kialakítása és szolgáltatásai tökéletes relaxációt és felfrissülést biztosítanak a vendégeknek. A gyerekmentes pihenést színesítik a közös helyiségekben megrendezésre kerülő felnőtt programok és gasztronómiai bemutatók. A hotel IACC minősített konferencia helyszín, így ideális céges és magán rendezvények szervezéshez is.

Noszvajon található 2 szállodánk a családos vendégeknek kedvez. Büszkeségünk a Word Luxury Awards díjas Oxigén Hotel**** superior Family & Spa, évről évre újabb díjat söpör be népszerű és egyedülálló bababarát szolgáltatásainak köszönhetően. Speciális kialakítása, saját tervezésű és lebonyolítású, a gyermekek korosztályaihoz igazodó programjai, eszközparkja folyamatosan a legjobbak közé repíti a hotelt a magyarországi minőségi szálloda piacon.

A szintén Noszvajon található Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont 2016-ban nyitotta meg kapuit a varázslatra, pihenésre vágyó családok előtt. A hotel meghitt vintage stílusa magával ragadó, a színvonalat és a lehetőségeket pedig a fejlett, modern rendezvénytechnikával ellátott konferencia részleg koronázza meg. A hotel mellett elhelyezkedő De la Motte kastély üzemeltetésért is a cégcsoport felel, amely kihívásokkal teli izgalmas feladat életünkben.

Cégünk munkatársai:

Farkas JózsefFarkas József
elnök – a társaság alapítója,
agrármérnök-tanár-újságíró,
a Magyar Agrártudományi Egyesület elnöke


Farkas TamásFarkas Tamás
vezérigazgató, közgazdász,
a szaklapok lapigazgatója
e-mail: farkast@szaktudas.hu


Botos Gabriella
kereskedelmi igazgató
tel: 30/662-1706
e-mail: botosg@szaktudas.hu

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk