Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Kulinárium

Témakörünk, mondandónk kifejezetten a gazdaság, a menedzsment kérdéseire koncentrál. Azon belül speciálisan vendéglátó-ipari költségcsökkentő ötletekre, gasztronómiai marketingre, energiamenedzsmentre, személyzeti, informatikai területekre, azaz ágazati gazdálkodási ismeretekre.

Csapatunk a hazai mellett a nemzetközi ágazati, menedzsment-szakirodalom tanulmányozásával hasznos gyakorlati ötleteket ad közre.

Kulinárium

Kulinárium

2011. szeptember

Nyári turisztikai szezonértékelő
Pályázatokról kreatívan, érthetően 

A fájl letöltése: kulinarium_2011_09.pdf (2.69Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2011. június

Mit ellenőriznek a kánikulában a hatóságok?
A felszolgálók 7 főbűne 

A fájl letöltése: kulinarium_2011_5_6.pdf (2.67Mb)

Hűsítő Jégkockák

Hűsítő Jégkockák

2011. június

A Kulinárium nyári melléklete 

A fájl letöltése: husito_jegkockak_2011.pdf (2.56Mb)

Italmustra

Italmustra

2011. április

Az Agrárium és Kulinárium melléklete 

A fájl letöltése: italmustra_2011.pdf (2.14Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2011. április

Szerezzünk új vendégeket az étteremnek - fókuszban a szórólap
Milyen értékesítő az Ön pincére? 

A fájl letöltése: kulinarium_2011_04.pdf (3Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2010. október

Túlélni a recessziót, pályázati forrásokról közérthetően
Vendéglátóipari innováció, szerezzünk ideális vendégeket! 

A fájl letöltése: kulinarium_2010_10.pdf (3.56Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2010. augusztus

Fókuszban az ital, nincsen nyár élelmiszer-fertőzés nélkül
Imádjuk a dühöngő vevőket! Főúr! Címlapsztori és hírnév rendel! 

A fájl letöltése: kulinarium_2010_08.pdf (3.45Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2010. június

Felszolgálói feladatlista,
A jó pozicionálás, avagy hogyan iktassa ki konkurenseit? 

A fájl letöltése: kulinarium_2010_06.pdf (2.8Mb)

Kulinárium - Italmustra

Kulinárium - Italmustra

2010. március

Vin Art Pincészet Villány
Hordót a borásznak, bortúrát a szavazónak 

A fájl letöltése: kulinarium_2009_03_italmustra.pdf (1.98Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2010. március

Asztalkultúra, avagy nem mindegy, milyen az asztalunk terítéke
Költségcsökkentő ötletek a töréskárok mérsékléséhez 

A fájl letöltése: kulinarium_2010_03.pdf (1.88Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2009. december

A biotermékek megbizhatóságának garanciája.
Asztalkultúra, terített asztalunk.
 

A fájl letöltése: kulinarium_2009_12.pdf (4.74Mb)

Kulinárium

Kulinárium

2009. október

Borászoknak segít az orvostudomány
Egyetemes gondolatok a borról 

A fájl letöltése: kulinarium_2009_10.pdf (4.52Mb)

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk
Erdészeti gépek
Erdészeti gépek
Ára: 4 080 Ft
Könyv webáruház - Vevő pont.

Kiadónk a VEVŐPONT hálózat tagja www.vevopont.hu

Agrárbázis

www.agrarbazis.hu