Keresés Könyvkategóriák

Élelmiszeripar

• PDF formátumú, könyvszerű, könnyen olvasható megjelenés

• Előre utalás után 1 munkanapon belül letölthető

• Részletes DIGITÁLIS KIADVÁNY tájékoztatónkat ITT találja!

Gyümölcspálinka-főzés

Gyümölcspálinka-főzés

Digitális Kiadvány
2004-ben az Európai Unió elfogadta, hogy a pálinka megnevezést Ausztria négy tartományán kívül (ahol csak a „barackpálinka” név használatára megengedhető) kizárólag Magyarország alkalmazhatja termékeire. A pálinka azóta hivatalosan is hungarikum. A törvény értelmében pálinkának csak azok a gyümölcs- és szőlőtörköly-párlatok nevezhetők, amelyeket meghatározott eljárással Magyarországon állítottak elő, és amelyeknek az alapanyaga is Magyarországon termett, továbbá cefrézését, párlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végezték.

Eredeti ár: 4 200 Ft
Kedvezményes ár: 2 940 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk