- DIGITÁLIS KIADVÁNYOK
- Agrárgazdaság
- Állattenyésztés
- Élelmiszeripar
- Életmód, egészség
- Erdőgazdaság
- Faipar
- Gasztronómia
- Gépesítés
- Gomba
- Kertgazdaság, kiskert, szobanövények
- Környezet, energia
- Logisztika, raktározás
- Növénytermesztés
- Ökológiai gazdálkodás
- Otthon, építkezés
- Történelem, kultúrtörténet
- Üzleti élet, marketing
- Vidékfejlesztés
- Egyéb
Élelmiszeripar
• PDF formátumú, könyvszerű, könnyen olvasható megjelenés
• Előre utalás után 1 munkanapon belül letölthető
• Részletes DIGITÁLIS KIADVÁNY tájékoztatónkat ITT találja!
Gyümölcspálinka-főzés
Digitális Kiadvány
2004-ben az Európai Unió elfogadta, hogy a pálinka megnevezést Ausztria
négy tartományán kívül (ahol csak a „barackpálinka” név használatára
megengedhető) kizárólag Magyarország alkalmazhatja termékeire. A pálinka
azóta hivatalosan is hungarikum. A törvény értelmében pálinkának csak
azok a gyümölcs- és szőlőtörköly-párlatok nevezhetők, amelyeket meghatározott
eljárással Magyarországon állítottak elő, és amelyeknek az alapanyaga
is Magyarországon termett, továbbá cefrézését, párlását, érlelését
és palackozását is Magyarországon végezték.
Eredeti ár: 4 200 Ft
Kedvezményes ár: 2 940 Ft
Az Ön kosara üres!