Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Gazdasági állataink betegségmegelőzése

Gazdasági állataink betegségmegelőzése

Szerző: Dr. Böő István

Leírás: Mi mindent tehet a gazda a tenyésztés, szaporítás, tartás, takarmányozás, állategészségügy területén ahhoz, hogy megőrizze állatai egészségét? A könyv a szarvasmarha és a sertés betegségeit tárgyalja közérthetően, gyakorlatias megközelítésben.

Terjedelem: 243 oldal

ISBN: 9789636573195

Méret: B5

Súly: 425 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 3 800 Ft
Kedvezményes ár: 3 040 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: A tenyészsertések gyakoribb betegségei, szaporodási problémái Minden felnőtt sertés potenciális atkahordozó. Rühösség A rühösség legelterjedtebb és a legtöbb kárt okozó parazitó... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Előszó Az állat és környezete Honnan tudjuk, hogy sikerült-e állataink környezeti igényeit kielégíteni? Milyen ajó állattaitó épület? Az állattartó épület helye Já... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

Csülökápolás és a sántaság megelőzése szarvasmarhaállományokban

Csülökápolás és a sántaság megelőzése szarvasmarhaállományokban

Ezt a könyvet egyaránt ajánljuk a szarvasmarhatelepeken gyakorlati teendőiket végző vagy munkát irányító szakembereknek és szarvasmarhát tartó gazdáknak. Hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt a csülökápolás legújabb módszereiről és eszközeiről, a végtagok felépítéséről és működéséről, valamint a gazdasági veszteségeket okozó lábvégbetegségekről és azok gyógyításáról. Az Olvasó megismerheti a sántaság megelőzésének elhelyezési, gondozási, állatvédelmi, tenyésztése és takarmányozási lehetőségeit. A könyvet haszonnal forgathatják a továbbképző tanfolyamok résztvevői, és sok új ismerethez juthatnak a közép- és felsőfokú képzésben tanulók, valamint az oktatásban és kutatásban dolgozó szakemberek is.

Eredeti ár: 2 600 Ft
Kedvezményes ár: 2 080 Ft

Gazdasági állataink védelmében

Gazdasági állataink védelmében

A szerző állatfajonként - szarvasmarhától a gyöngyösig - ismerteti, hogy mit kell tennie a gazdának a tartás, takarmányozás, a tenyésztés és a betegségmegelőzés terén. Külön figyelembe veszi az immár előírt élelmiszer-biztonság, a környezet- és állatvédelem követelményeit. Haszonnal forgathatja minden állattartó.

Eredeti ár: 5 000 Ft
Kedvezményes ár: 4 000 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei