Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Gazdasági állataink védelmében

Gazdasági állataink védelmében

Szerző: Dr. Böő István

Leírás: A szerző állatfajonként - szarvasmarhától a gyöngyösig - ismerteti, hogy mit kell tennie a gazdának a tartás, takarmányozás, a tenyésztés és a betegségmegelőzés terén. Külön figyelembe veszi az immár előírt élelmiszer-biztonság, a környezet- és állatvédelem követelményeit. Haszonnal forgathatja minden állattartó.

Terjedelem: 254 oldal

ISBN: 9639422363

Méret: B5

Súly: 545 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 5 000 Ft
Kedvezményes ár: 4 000 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: Az utódok védelmében Hogyan válasszunk tenyészanyagot, hogy minél több és jobb malacot nyerjünk? Amikor körülményeink (tartás, takarmányozás stb.) és elvárásaink ismeretében dön... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Bevezetés Állatjóllét. A szervezet—környezet egyensúlya Az állatvédelem minimálkövetelményei Állatvédelem, mint a komfortérzet fenntartásának része Honnan tudjuk,... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

Csülökápolás és a sántaság megelőzése szarvasmarhaállományokban

Csülökápolás és a sántaság megelőzése szarvasmarhaállományokban

Ezt a könyvet egyaránt ajánljuk a szarvasmarhatelepeken gyakorlati teendőiket végző vagy munkát irányító szakembereknek és szarvasmarhát tartó gazdáknak. Hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt a csülökápolás legújabb módszereiről és eszközeiről, a végtagok felépítéséről és működéséről, valamint a gazdasági veszteségeket okozó lábvégbetegségekről és azok gyógyításáról. Az Olvasó megismerheti a sántaság megelőzésének elhelyezési, gondozási, állatvédelmi, tenyésztése és takarmányozási lehetőségeit. A könyvet haszonnal forgathatják a továbbképző tanfolyamok résztvevői, és sok új ismerethez juthatnak a közép- és felsőfokú képzésben tanulók, valamint az oktatásban és kutatásban dolgozó szakemberek is.

Eredeti ár: 2 600 Ft
Kedvezményes ár: 2 080 Ft

Gazdasági állataink betegségmegelőzése

Gazdasági állataink betegségmegelőzése

Mi mindent tehet a gazda a tenyésztés, szaporítás, tartás, takarmányozás, állategészségügy területén ahhoz, hogy megőrizze állatai egészségét? A könyv a szarvasmarha és a sertés betegségeit tárgyalja közérthetően, gyakorlatias megközelítésben.

Eredeti ár: 3 800 Ft
Kedvezményes ár: 3 040 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei