Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Gazdasági állatok viselkedése - Általános etológia

Gazdasági állatok viselkedése - Általános etológia

Szerző: Dr. Gere Tibor - Dr. Csányi Vilmos

Leírás: A jól ismert szerzőpáros arra vállalkozott, hogy tudományos igénnyel, de közérthető stílusban, a gyakorló állattenyésztő számára is érthető módon bemutassa az állatok viselkedését, vagyis az etológia tudományát az állattenyésztés szolgálatába állítsa.

Terjedelem: 334 oldal

ISBN: 9789633563496

Méret: B5

Súly: 540 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 5 200 Ft
Kedvezményes ár: 4 160 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: 12. Az állatok érzeti (percepciós) világa Az élő szervezet fennmaradásának, szaporodásának alapvető feltétele a környezet változó viszonyaihoz való folyamatos alkalmazkodás, az adap... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Előszó 1. Az etológia története Az etológia klasszikus koncepciói és a modern etológia irányzatai A korai etológia A modern etológia 2. Az etológia evolúciós tud... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A sertéshústermelés gazdasági kérdései

A sertéshústermelés gazdasági kérdései

A sertéshús évezredek óta kiemelt szerepet játszik az emberiség élelmezésében. Termelése és fogyasztása összefügg a mezőgazdaság termelési kultúrájának fejlődésével. A történelem során megfigyelhető, hogy a mezőgazdaságí termelés színvonalának emelkedésével növekedett a sertéshús fogyasztása is. A sertéstenyésztésre legközvetlenebbül a gabonatermesztés fejlődése és mindenkori termelési szinvonala hat. A gabonafélék a sertéstenyésztés legfontosabb nyersanyag-bázisát képezik, így a megtermelt és feletetésre kerülő gabona nagy része a sertéságazaton keresztül realizálódik.

Eredeti ár: 1 000 Ft
Kedvezményes ár: 800 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei