Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Élelmiszeripar

Élelmiszeripar

Szerző: Dr. Magda Sándor - Dr. Marselek Sándor

Leírás: A könyvet az élelmiszeripar iránt érdeklődő olvasóknak és vállalkozóknak ajánljuk. A kiadvány az élelmiszer-feldolgozás, élelmiszer-tartósítás alkalmazott eljárásainak ismertetése után az egyes szakágazatokat mutatja be, és utal a minőségi termékelőállítás fontosságára. A könnyebb megértést segíti a fejezetek végén a fogalomtár, valamint a szemléletes illusztrációk és táblázatok egész sora.

Terjedelem: 219 oldal

ISBN: 9789633563037

Méret: A5

Súly: 235 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 2 200 Ft
Kedvezményes ár: 1 760 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: 5.6.3. Tejátvétel A tejipar az alapanyagról felvásárlás útján gondoskodik, a termelőktől a tejet hatóságilag szabályozott áron veszi át. Átvételkor mennyiségi és minőségi átvét... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalomjegyzék Bevezetés Köszönetnyilvánítás 1. Az élelmiszeripar főbb jellemzői, szerkezete és ágazati kapcsolatai 1.1. Az élelmiszeripar helyzete 1.2. A belföldi élelmiszer-fo... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A minőségi tejtermelés technikája

A minőségi tejtermelés technikája

A könyv elsősorban a tejtermelést végző gazdálkodóknak, farmereknek, fejő szakmunkásoknak nyújt alapvető ismereteket. Bemutatja a fejéssel kapcsolatos legújabb fejlesztések eredményeit és a nemzetközi szabvány (ISO) ide vonatkozó legfontosabb tételeit.

Eredeti ár: 3 100 Ft
Kedvezményes ár: 2 480 Ft

Élesztőgombák a természetben és az iparban

Élesztőgombák a természetben és az iparban

Az élesztőgombák jelentősége közismert, de az élelmiszeripari haszon mellett az élelmiszerek erjedésével járó kár szintén nem jelentéktelen. Mindez indokolja, hogy a témával foglalkozó kutatók és szakemberek mellett, a szakterülethez kapcsolódó a felsőfokú intézmények hallgatói is áttekintést nyerjenek erről a fontos mikroba csoportról.

Eredeti ár: 2 200 Ft
Kedvezményes ár: 1 760 Ft

Házi élelmiszer-feldolgozás

Házi élelmiszer-feldolgozás

ÚJRA KAPHATÓ! "Könyvünk azt a célt szolgálja, hogy a kistermelők az alapvető ismeretek birtokában dönthessenek arról, hogy belevágnak-e az alaptermékek házi feldolgozásába és értékesítésébe, amellyel több bevétel érhető el. Ugyancsak hasznos információkat szeretnénk átadni azzal, hogy sok termékkel kapcsolatban ötleteket adunk arra: miért, mit, hogyan tegyünk a jó minőségű, piacképes termék elkészítéséhez?"

Eredeti ár: 4 500 Ft
Kedvezményes ár: 3 600 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei