Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Vágóállat- és húsminőség

Vágóállat- és húsminőség

Szerző: Dr. Szűcs Endre (szerk.)

Leírás: A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, a hús minőségét befolyásoló egyéb tényezőkről, valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.

Terjedelem: 228 oldal

ISBN: 9639422452

Méret: A5

Súly: 370 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 2 800 Ft
Kedvezményes ár: 2 240 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: 6.1. A hús érése A porhanyósság javításához érlelésre van szükség. Az érlelés a vágott testek lehűtéséhez szükséges időt meghaladó tárolás, ami a proteolitikus enzimhatás ki... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: TARTALOM Bevezetés 1. A hús jelentősége a humán populáció élelmiszer-ellátásában 1.1. Húsfogyasztás és életminőség 1.2. Egészségmegőrző táplálkozás 2. A vágóállatok min... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A minőségi tejtermelés technikája

A minőségi tejtermelés technikája

A könyv elsősorban a tejtermelést végző gazdálkodóknak, farmereknek, fejő szakmunkásoknak nyújt alapvető ismereteket. Bemutatja a fejéssel kapcsolatos legújabb fejlesztések eredményeit és a nemzetközi szabvány (ISO) ide vonatkozó legfontosabb tételeit.

Eredeti ár: 3 100 Ft
Kedvezményes ár: 2 480 Ft

Élelmiszeripar

Élelmiszeripar

A könyvet az élelmiszeripar iránt érdeklődő olvasóknak és vállalkozóknak ajánljuk. A kiadvány az élelmiszer-feldolgozás, élelmiszer-tartósítás alkalmazott eljárásainak ismertetése után az egyes szakágazatokat mutatja be, és utal a minőségi termékelőállítás fontosságára. A könnyebb megértést segíti a fejezetek végén a fogalomtár, valamint a szemléletes illusztrációk és táblázatok egész sora.

Eredeti ár: 2 200 Ft
Kedvezményes ár: 1 760 Ft

Élesztőgombák a természetben és az iparban

Élesztőgombák a természetben és az iparban

Az élesztőgombák jelentősége közismert, de az élelmiszeripari haszon mellett az élelmiszerek erjedésével járó kár szintén nem jelentéktelen. Mindez indokolja, hogy a témával foglalkozó kutatók és szakemberek mellett, a szakterülethez kapcsolódó a felsőfokú intézmények hallgatói is áttekintést nyerjenek erről a fontos mikroba csoportról.

Eredeti ár: 2 200 Ft
Kedvezményes ár: 1 760 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei