Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel!

Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel!

Szerző: Dr. Pollhamer Ernőné

Leírás: A gabona alapú élelmiszerek fogyasztása nagyon nagy arányt képvisel élelmezésünkben. A szerző több évtizedes kutatómunkájának eredményeit ismerteti, mi befolyásolja a nagy biológiai értékű búzatermesztést, és olvashatunk a sütőipari termékek, tészták gyártásáról is.

Terjedelem: 101 oldal

ISBN: 9638617012

Méret: B5

Súly: 320 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 1 800 Ft
Kedvezményes ár: 1 440 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁST SZOLGÁLÓ NÖVÉNYI ALAPANYAGOK BELTARTALMI ÉRTÉKÉNEK VIZSGÁLATA Bevezetés Mindazon növények, amelyek a szervezetre káros anyagokat nem tartalmaznak, alkalm... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Bevezetés A búzafajták minőségvizsgálata Esésszám a gyakorlatban Különböző agrotechnikai tényezők hatása a búzafajták minőségére Az egészséges táplálkozást szolgá... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A nő millió arca

A nő millió arca

Törékenyek és sziklaszilárdak. Tétovák és határozottak. Kezdők és bölcsek, őszinték és titokzatosak. Kosztümben és kacér sortban, farmerben és pizsamában. Álmodnak nyitott szívvel, ébrednek kétségekkel. Szeretnek, remélnek, csalódnak, talpraállnak. Nélkülük minden semmi, velük megtelik az űr. Millió év is kevés lenne, hogy megfejthesd, mire gondolnak. A novellák – tükrök, benne magadra ismersz. Vagy Rá? Ilyenek vagyunk, ilyenek Ők: a Nők.

Eredeti ár: 2 490 Ft
Kedvezményes ár: 1 992 Ft

Ahhoz képest… 50 felett egészségesen

Ahhoz képest… 50 felett egészségesen

Az Ahhoz képest… 50 felett egészségesen túlélőkönyv: annak a korosztálynak szól, amely a hétköznapokban a legkiszolgáltatottabb. A könyv szerzői felvillantják a lehetőségeket, amelyet az olvasók saját ízlésük, gondolkodásuk szerint tölthetnek ki, választ kapva minden kérdésükre a szexualitástól az egészségügyi kérdéseken át a szabadidő aktív eltöltéséig.

Eredeti ár: 2 980 Ft
Kedvezményes ár: 2 384 Ft

Legyél csak elég jó(l) ...ha már nem vagy tökéletes

Legyél csak elég jó(l) ...ha már nem vagy tökéletes

Életvezetési tanácsokkal tele a padlás – igaz, neked csak egy földszinti másfél szobásod van, azon is még ott a törlesztőrészlet. Párkapcsolati okoskodással tele a hócipőd – igaz, már mezítláb jársz, mert az most az új trend. Egészségügyi igazságokkal tele a tányérod – igaz, már azt sem tudod, az E-számok vagy a D-vitamin jön előbb az ábécében. Pályamódosítási ötletekkel tele a dossziéd – igaz, hogy még mindig nem tudod, miért nem maradtál meg annál a tervnél, amit háromévesen találtál ki a homokozóban. Ezért félre a sémákkal! Tarts velem az útkereső ösvényen, hátha együtt könnyebben eljutunk… Hová? Nem mások életébe, hanem a sajátodba. Amit nem cserélnél el senkiével. A kanyarok, körforgalmak és leállósávok útján hol döcögve, hol a széllel haladva, sárga fénnyel nevetsz a világra. Mert már tudod, jó helyen vagy. Én csak bátoríthatlak, kérdezhetlek, megoszthatom a tapasztalataimat. Mint író, mint természetgyógyász, mint földön járó, de eget is érző ember. A döntés a tiéd, talán könnyebb lesz néhány óra és néhány oldal múlva.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Kedvezményes ár: 2 792 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei