Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Életmód, egészség

Ahhoz képest… 50 felett egészségesen

Ahhoz képest… 50 felett egészségesen

Az Ahhoz képest… 50 felett egészségesen túlélőkönyv: annak a korosztálynak szól, amely a hétköznapokban a legkiszolgáltatottabb. A könyv szerzői felvillantják a lehetőségeket, amelyet az olvasók saját ízlésük, gondolkodásuk szerint tölthetnek ki, választ kapva minden kérdésükre a szexualitástól az egészségügyi kérdéseken át a szabadidő aktív eltöltéséig.

Eredeti ár: 2 980 Ft
Kedvezményes ár: 2 384 Ft

A nő millió arca

A nő millió arca

Törékenyek és sziklaszilárdak. Tétovák és határozottak. Kezdők és bölcsek, őszinték és titokzatosak. Kosztümben és kacér sortban, farmerben és pizsamában. Álmodnak nyitott szívvel, ébrednek kétségekkel. Szeretnek, remélnek, csalódnak, talpraállnak. Nélkülük minden semmi, velük megtelik az űr. Millió év is kevés lenne, hogy megfejthesd, mire gondolnak. A novellák – tükrök, benne magadra ismersz. Vagy Rá? Ilyenek vagyunk, ilyenek Ők: a Nők.

Eredeti ár: 2 490 Ft
Kedvezményes ár: 1 992 Ft

Test a lélek börtönében - Engedj szabadon, Anorexia!

Test a lélek börtönében - Engedj szabadon, Anorexia!

Mi taszíthat egy intelligens, csinos lányt az életveszélyes éhezés csapdájába? Hogyan veszi át a lélek a hatalmat a test felett? Az anorexia nervosa betegség egyre gyakrabban keríti be áldozatait, elsősorban fiatal lányokat. A regényben feltárul Anikó naplójának titka. Története felfedi küzdelmét az anorexiával és önmagával, az utat, amely elvezette a gyógyulásig.

Eredeti ár: 2 300 Ft
Kedvezményes ár: 1 840 Ft

Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel!

Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel!

A gabona alapú élelmiszerek fogyasztása nagyon nagy arányt képvisel élelmezésünkben. A szerző több évtizedes kutatómunkájának eredményeit ismerteti, mi befolyásolja a nagy biológiai értékű búzatermesztést, és olvashatunk a sütőipari termékek, tészták gyártásáról is.

Eredeti ár: 1 800 Ft
Kedvezményes ár: 1 440 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk
Könyv webáruház - Vevő pont.

Kiadónk a VEVŐPONT hálózat tagja www.vevopont.hu

Agrárbázis

www.agrarbazis.hu