Keresés Könyvkategóriák

Erdészet - Faipar

• PDF formátumú, könyvszerű, könnyen olvasható megjelenés

• Előre utalás után 1 munkanapon belül letölthető

• Részletes DIGITÁLIS KIADVÁNY tájékoztatónkat ITT találja!

Faanyagismeret

Faanyagismeret

Digitális Kiadvány
E könyv alapvető célja, hogy tankönyvként szolgáljon az erdő-, fa- és papíripari mérnök; valamint a bútortervező és belsőépítész hallgatóknak, de eredményesen hasznosíthatják az erdő- és fagazdaságban, fakereskedelemben és fafeldolgozás területein dolgozó szakemberek is.

Eredeti ár: 5 400 Ft
Kedvezményes ár: 3 780 Ft

Faanatómia

Faanatómia

Digitális Kiadvány
A faanatómia az elfásodott növényi részek, a törzs, a korona, a gyökérzet belő alaktana, azaz az alkalmazott botanika sajátos része. Feladata a fák belső szerkezetének, a sejtekből, szövetekből felépülő fás növényi szervezeteknek a feltárása, leírása. A kötet három szinten vizsgálja a fás növények szervezetét: egyrészt a fénymikroszkópokkal nem feltárható ún. szubmikroszkópos szinten a sejtfal fibrilláris, gödörkés szervezetét; másrészt a mikroszkópos metszetekkel jól tanulmányozható sejtes szerkezetet; harmadrészt pedig a szabad szemmel, ill. kézi nagyítóval vizsgálható ún. makroszkópos felépítést (évgyűrűk, geszt, szijács).

Eredeti ár: 4 600 Ft
Kedvezményes ár: 3 220 Ft

Az erdészet gyakorlata

Az erdészet gyakorlata

Digitális Kiadvány
A kötet bemutatja a legontosabb fa- és cserjefajokat, általános ismereteket ad erdeinkről és az erdők környezetéről. Az Erdőmüvelési ismeretek fejezet a maggyűjtéstől a nevelővágásokig bemutatja az erdőben végzett legfontosabb feladatokat. Az erdőhasználati ismeretek megismerésével az erdő területén megtermelt javak kitermelését, felhasználását, mozgatását és értékesítésének éehetőségeit sajátíthatják el az olvasók. Bemutatásra kerülnek a legfontosabb erő- és munkagéptani ismeretek is, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az erdőben az erdőművelési és erdőhasználati munkákat hozzáértően és hatékonyan lehessen végezni.

Eredeti ár: 3 400 Ft
Kedvezményes ár: 2 380 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk