Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Erdővédelem - Tölgyeken előforduló károsítók és kórokozók

Erdővédelem - Tölgyeken előforduló károsítók és kórokozók

Szerző: Lakatos Ferenc - Szabó Ilona

Leírás: Az Erdővédelem-sorozat második kötete a hazai erdeinkben legfontosabb fafajcsoporton, a tölgyeken előforduló kártevőkkel és kórokozókkal foglalkozik ezen belül is a kocsányos, a kocsánytalan és a cser tölggyel, melyek a jelenlegi erdőterületeink 34%-án találhatók meg. A könyv részletezi a fa egyes részein megjelenő kár- és kórképeket (leveleken, hajtásokon, terméseken, törzsön stb.) A könyv fontos része az egyes károsítók különböző fejlődési alakjainak megjelenését bemutató táblázat, illetve a kárnaptár.

Terjedelem: 63 oldal

ISBN: 9639422517

Méret: A5

Súly: 200 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 2 900 Ft
Kedvezményes ár: 2 320 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: Bevezető A hazai erdőkben, illetve főbb fafajainkon előforduló károsítókat és kórokozókat bemutató sorozatunk következő példányát tarthatja kezében az olvasó. Igaz, hogy az eredeti... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Bevezető Jelmagyarázat Károsítók és kórokozók 1. Terméseken megjelenő kár- és kórképek Curculio glandium  Tölgymakkormányos Laspeyresia splendana  Tölgymakkmoly Ciboria batschi... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

Erdővédelemtan

Erdővédelemtan

Környezetünkben az utóbbi néhány évtizedben bekövetkezett ökológiai változások megnövelték az erődvédelem szerepét, így ma már elmondható, hogy az intenzív erdőgazdálkodásnak az okszerűen alkalmazott erdővédelem szerves, nélkülözhetetlen része.

Eredeti ár: 5 700 Ft
Kedvezményes ár: 4 560 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei