Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Kertgazdaság, kiskert, szobanövények

Sírok gondozása

Sírok gondozása

A sírok növényekkel, virágokkal való díszítése az elhunyt emlékének egyik legszebb ápolása. Tiszteletre méltó dolog, ha valaki elhunyt hozzátartozójának sírját rendszeresen ápolja, és növényekkel ülteti tele. A temetők azonban nem csak a megemlékezésnek adnak helyet, hanem hatalmas zöld felületet jelentenek. Könyvünk a sírhelyek beültetésében, ápolásában és fenntartásában nyújt segítséget.

Eredeti ár: 2 495 Ft
Kedvezményes ár: 1 996 Ft

Kert a lelke mindennek - sztárinterjúk a kertben

Kert a lelke mindennek - sztárinterjúk a kertben

A kötetben a magyar művészvilág és média ismert személyiségei, illetve párjai vallanak arról, mit jelent nekik és hogyan gondozzák kertjüket, milyen a viszonyuk a természethez. A beszélgetésekből sok mindent megtudunk a művészek magánéletéről, a látványos képek pedig igazán meglepő oldalukról mutatják be őket. S kik azok, akiknek - kertjük által - a lelkéhez is kicsit közelebb kerülhet az olvasó? Többek között dr. Bálint György; Csiszár Jenő és Újvári Eszter; Dömsödi Gábor; Drahota Andrea és Kozák András; Fábry Sándor; Farkasházy Tivadar; Gregor József; Kállay Bori és Vitray Tamás; Nagy Bandó András; Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter; Pártai Lucia és Aigner Szilárd; Pataki Ági; Pécsi Ildikó; Rost Andrea; Sasvári Sándor; Sztankay István; Szyksznian Wanda és Verebes István enged be minket "egyelőre" a kertjébe.

Eredeti ár: 2 900 Ft
Kedvezményes ár: 2 320 Ft

Kertészkedjünk okosan!

Kertészkedjünk okosan!

ÚJRA KAPHATÓ! A könyv szerzője több mint 30 éve járja az országot, értő szemmel figyeli a kertészkedő embereket, meghallgatja és megválaszolja a szakmai előadások résztvevőinek meg-megismétlődő kérdéseit. Az így összegyűjtött, legfontosabb problémákat írja körül könyvében.

Eredeti ár: 1 800 Ft
Kedvezményes ár: 1 440 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk