Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Környezetvédelem

Környezetirányítási kézikönyv

Környezetirányítási kézikönyv

A könyv a környezetirányítási rendszerek speciális mezőgazdasági alkalmazását és a környezetirányítási rendszerek speciális jellegét mutatja be. A kézikönyv segítséget nyújt a gazdálkodó szervezeteknek az MSZ EN ISO 14001:1997 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer egységes, következetes értelmezéséhez, gyakorlati megvalósítási lehetőséget kínál a környezetközpontú irányítási rendszer fent említett szabvány előírásainak megfelelő kialakításához, a működésének fenntartását biztosító belső auditok sikeres elvégzéséhez.

Eredeti ár: 3 700 Ft
Kedvezményes ár: 2 960 Ft

Fiatal agrárkutatók az élhető Földért

Fiatal agrárkutatók az élhető Földért

A tudóspalánták, fiatal szakemberek megnyerése az agrárkutatás számára, a tehetséges kutatók Külföldi szakmai tapasztalatszerzésének elősegítése, valamint a jól felkészült és külföldi gyakorlatot szerzett szakemberek visszatérésének elősegítése a hazai kutatási szférába, elkötelezett hitvallásunk. A mezőgazdasági szakterület sajátosságából fakad a megújulás, az új generációk felnevelésének igénye, mely folyamatosan változó világunk örökké újjászülető harmóniáját adja. Célunk, hogy olyan fiatal szakembereket nyerjünk meg és képezzünk tovább, akik az adott területen már hasznosítható tapasztalatokat szereztek, és képesek a gyakorlat számára fontos kérdésekre a tudomány eszközeivel válaszokat adni. A kiadványban bemutatkozó szakterületek: szin(en)energia, magyar kutatók a nagyvilágban, járt és járatlan utak az állatorvoslásban, genetikai kutatások, nemzeti kincseink mikroszkóp alatt, valamint tudomány a hungarikumok szolgálatában, a tudományágak egy-egy fontos és meghatározó szegmensét reprezentálják, melyeket e kötetben kívánunk átnyújtani a Tisztelt Olvasóknak.

Eredeti ár: 1 800 Ft
Kedvezményes ár: 1 440 Ft

Környezetvédelem - Mit tehet a mezőgazda?

Környezetvédelem - Mit tehet a mezőgazda?

A környezetvédelem elsősorban a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzését jelenti. A következő oldalakon megpróbáljuk felhívni az olvasó figyelmét néhány eszközre, módszerre, eljárásra. Mindezeket egy XXI. századnak megfelelő eszmerendszerbe építve szeretnénk, segítve a megelőzésen alapuló agrár-környezetvédelem széles körű elterjedését.

Eredeti ár: 1 400 Ft
Kedvezményes ár: 1 120 Ft

Hulladékok a mezőgazdaságban, az erdészetben,a gyümölcsösben és a szőlészetben

Hulladékok a mezőgazdaságban, az erdészetben,a gyümölcsösben és a szőlészetben

A könyv felhívja a figyelmet arra, hogy a termesztési folyamatokban keletkező hulladék hasznosítása nem csak gazdasági érdek, de fontos a környezeti értékek megőrzése céljából is. Komposztálással és biomasszával kapcsolatos ismeretek tartalmaz a könyv.

Eredeti ár: 1 400 Ft
Kedvezményes ár: 1 120 Ft

A globális klímaváltozás: hazai hatások és válaszok - A VAHAHA jelentés

A globális klímaváltozás: hazai hatások és válaszok - A VAHAHA jelentés

A Környezetvédelmi Minisztérium és az MTA által indított projekt, a VAHAVA tevékenységét összefoglaló jelentés. Mindazok számára ajánlható, aki számára a környezet változása, változtatása, megőrzése nem közömbös.

Eredeti ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 3 920 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk