Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Mezőgazdasági gépi beruházások

Mezőgazdasági gépi beruházások

Szerző: Dr. Kántor Béla

Leírás: A kiadvány elsősorban olyan mezőgazdasági vállalkozók, gazdálkodók, családi gazdaságok számára készült, akik hosszabb távon kívánnak e területen sikeresen tevékenykedni, ezért fontos számukra a legjobb gépesítési megoldások megtalálása, a már meglévő gépek gazdaságos üzemeltetése, tartalékaik hasznosítása.

Terjedelem: 51 oldal

ISBN: 9633562740

Méret: A5

Súly: 130 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 1 000 Ft
Kedvezményes ár: 800 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: 4.1.1. Az amortizációs költség alakulása, elszámolása, hatása A gépek működésük során elhasználódnak, elkopnak, értékük csökken, Az így bekövetkezett értékcsökkenést elvileg... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalomjegyzék Bevezetés A vállalkozás gépszükségletének meghatározása A műveleti és technológiai tervek elkészítése A vállalkozás gépszükséglete A gépek beruházási költs... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A növényvédelem gépesítése

A növényvédelem gépesítése

Az eredményes növényvédelem alapvetô feltétele és követelménye tehát, hogy a célnak megfelelô gépet alkalmazzunk, folyamatosan fenntartsuk annak jó állapotát, és szakszerûen üzemeltessük. Mindehhez szükséges a növényvédô gépek és a mûszaki technológiák megfelelô szintû ismerete. Ebben a könyvben – a terjedelem adta korlátok között – igyekeztünk mindazt összefoglalni, amire a témában érdeklôdôknek szüksége lehet. A vegyszeres és vegyszermentes eljárások ismertetése mellett bemutatjuk a gépek felépítését, a jellemzô mûszaki megoldásokat, összefoglaljuk a szakszerû üzemeltetés legfontosabb tudnivalóit, ismertetjük továbbá a gépekkel szemben támasztott követelményeket, és a kötelezô vizsgálatokkal kapcsolatos tudnivalókat. Reméljük, hogy a gazdák, a gyakorlati szakemberek mellett az oktatásban résztvevôk és más érdeklôdôk is haszonnal forgatják majd könyvünket.

Eredeti ár: 4 900 Ft
Kedvezményes ár: 3 920 Ft

Terepen mozgó járművek

Terepen mozgó járművek

Napjainkban egyre népszerűbbek a terepjárók, amelyekkel épített úton szélsőséges útviszonyok között és terepen egyaránt biztonságosan lehet közlekedni. A járművek kifejlesztését megalapozó elméleti kutatásokkal közel 20 000 kutató foglalkozik világszerte. A járműfejlesztő mérnökök száma több tízezer. Az alábbi könyv a tárgykörben az első magyar nyelven megjelenő mű, amely tizenegy fejezetben ismerteti a tudományterület fontosabb összefüggéseit különös tekintettel a magyar kutatási eredményekre. Ujdonság a járműmozgékonyság modellezésének feldolgozása, amely e témakör első részletes ismertetése.

Eredeti ár: 6 200 Ft
Kedvezményes ár: 4 960 Ft

Traktorok - autók

Traktorok - autók

A könyv a traktor- és járműtechnika legfontosabb szerkezeti elemeit mutatja be. Általános áttekintést ad a traktorok és haszonjárművek felépítéséről, különböző funkcionális kérdéseiről, valamint bemutatja a szerkezetek műszaki megoldásait.

Eredeti ár: 7 500 Ft
Kedvezményes ár: 6 000 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei