Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Műszaki ismeretek

Elektronika, mérés, mérnöki pontosság

Elektronika, mérés, mérnöki pontosság

Az ember a mezőgazdasági termelés kezdeteitől fogva saját céljai szerint akarja befolyásolni az ökológiai rendszert, kisebb-nagyobb eredménnyel, mivel azt tudni kell , hogy az ökológiai rendszer önszabályozó. Bármilyen külső hatás a reakciók egész láncolatát indítja el, mely sokszor az erededi elképzeléstől eltérő eredményt hozhat. Mivel ez igen veszélyes vállalkozásnak tűnik , minimális beavatkozással kell maximális eredményt elérni mindezt a lehető legoptimálisabb körülmények között. Ez a kiadvány az elektronikus szabályzás és beavatkozás lehetőségeit taglalja, a fölművelésben, állattenyésztés és és állattartásban, a betakarításban, takarmányozásban és minden olyan munkaterületen aminek köze van a mezőgazdaságban elvégezhető és kivitelezhető munkafolyamatokhoz.

Eredeti ár: 3 400 Ft
Kedvezményes ár: 1 900 Ft

Műszaki és beruházási ismeretek

Műszaki és beruházási ismeretek

A mezőgazdasági termelésben, annak fejlesztésében meghatározó szerepe van a műszaki tudásnak és a beruházásokkal kapcsolatos ismereteknek. A kiadvány legfőbb célja ezen ismeretek rendszerezett, szándékaink szerint közérthető, olvasmányos formában történő közreadása.

Eredeti ár: 4 600 Ft
Kedvezményes ár: 3 100 Ft

Példák mezőgazdasági géptanból

Példák mezőgazdasági géptanból

A könyvben szereplő példák és feladatok egyrészt segítik az olvasót abban, hogy jobban megértse az elméleti összefüggéseket, másrészt gyakorlati oldalról közelíti meg a gépek és gépcsoportok üzemeltetésével, a mezőgazdasági munkafolyamatok szervezésével kapcsolatos teendőket.

Eredeti ár: 4 500 Ft
Kedvezményes ár: 3 600 Ft

Mezőgazdasági műszaki ismeretek

Mezőgazdasági műszaki ismeretek

Az elmúlt évtizedekben bekövetkezett változások a következőképpen foglalhatók össze: -az egyes műveletek és technológiák nagyfokú gépesítése, -a termelési technológiák optimalizálása, -a termékek minőségbiztosításának szükségessége, -a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele a termelésben, -az informatikai rendszerek bekapcsolása a termelésbe. Korábban a mezőgazdasági termelés folytatásához elsősorban a növénytani, talajtani és termeléstechnológiai ismeretekre volt szükség. Ezekre természetesen ezután is szükség lesz.

Eredeti ár: 6 600 Ft
Kedvezményes ár: 5 280 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk