Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Műszaki ismeretek

Műszaki és beruházási ismeretek

Műszaki és beruházási ismeretek

A mezőgazdasági termelésben, annak fejlesztésében meghatározó szerepe van a műszaki tudásnak és a beruházásokkal kapcsolatos ismereteknek. A kiadvány legfőbb célja ezen ismeretek rendszerezett, szándékaink szerint közérthető, olvasmányos formában történő közreadása.

Eredeti ár: 4 600 Ft
Kedvezményes ár: 3 100 Ft

Mezőgazdasági műszaki ismeretek

Mezőgazdasági műszaki ismeretek

Az elmúlt évtizedekben bekövetkezett változások a következőképpen foglalhatók össze: -az egyes műveletek és technológiák nagyfokú gépesítése, -a termelési technológiák optimalizálása, -a termékek minőségbiztosításának szükségessége, -a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele a termelésben, -az informatikai rendszerek bekapcsolása a termelésbe. Korábban a mezőgazdasági termelés folytatásához elsősorban a növénytani, talajtani és termeléstechnológiai ismeretekre volt szükség. Ezekre természetesen ezután is szükség lesz.

Eredeti ár: 6 600 Ft
Kedvezményes ár: 5 280 Ft

Mezőgazdasági üzemtan I.

Mezőgazdasági üzemtan I.

A két kötetesre tervezett könyv I kötete a termelés ökonómiája és a mezőgazdasági vállalkozások területeket kívánja összefogni úgy, mint a mezőgazdasági üzemtan általános ismeretanyagát.

Eredeti ár: 4 400 Ft
Kedvezményes ár: 3 520 Ft

Belsőégésű motorok szerkezete és működése

Belsőégésű motorok szerkezete és működése

Könyvünket a motor- és a járműtechnikai szakismereteket igénylőknek és hasznosítóknak, gépészmérnököknek, rendszerszervező és üzemeltető szakembereknek, hallgatóknak ajánljuk.

Eredeti ár: 6 300 Ft
Kedvezményes ár: 5 040 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk
Könyv webáruház - Vevő pont.

Kiadónk a VEVŐPONT hálózat tagja www.vevopont.hu

Agrárbázis

www.agrarbazis.hu