Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Alternatív növények termesztése I.

Alternatív növények termesztése I.

Szerző: Dr. Radics László (szerk.)

Leírás: (Szépséghibás példány) A sorozat olyan, eddig háttérbe szorított növények termesztését mutatja be, amelyek hozzájárulnak a sokszintű vetésforgó összeállításához, a biodiverzitás növeléséhez, a talaj tápanyagkészletének, valamint szerkezetének fenntartásához és javításához, az egészséges táplálkozás elősegítéséhez.

Terjedelem: 328 oldal

ISBN: 9789633563267

Méret: A5

Súly: 475 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 4 600 Ft
Kedvezményes ár: 2 760 Ft
Megtakarítás: 40 %

Olvasson bele: Bevezetés Az 1995. évi LXXXI. törvény szellemében Nemzeti Biodiverzitás Stratégiai és Akció Program (NBSAP) kidolgozására került sor. Ebben felvetődik a termesztett növények genetikai... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalomjegyzék Bevezetés Csicseriborsó (Cicer arietinum L.) Dr. Radics László Tennesztéstörténet, felhasználás Növénytani leírás Gyökér Szár Levél Virág Termés M... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A korszerű prémesállat-tenyésztés gyakorlata

A korszerű prémesállat-tenyésztés gyakorlata

(Szépséghibás példány, borító fénye megkopott) A tökéletes prémek előállításához elengedhetetlen a megfelelő szakértelem. Hazánkban az ilyen irányú szakirodalom hiányos és elavult, így az új kötet végre korszerű információkat nyújt az érdeklődőknek a csincsilla, nutria, sarki róka, ezüst róka, prémgörény, vadászgörény, nyestkutya, mosómedve és a coboly tenyésztéséről, a szaporítástól a takarmányozáson keresztül az egészségvédelemig minden részletre kiterjedően.

Eredeti ár: 3 400 Ft
Kedvezményes ár: 1 700 Ft

Alternatív energia

Alternatív energia

(Szépséghibás példány) Könyvünket, a megújuló energiaforrásokkal, a környezet gazdálkodással foglakozó, s egyéb mérnöki tanulmányokat folytató egyetemi hallgatókon túl ajánljuk mindazoknak - műszaki szakembereknek, beruházóknak, akik Magyarországon az energiagazdálkodás területén munkálkodnak, az utóbbiaknak részben azért is, hogy ráirányítsuk a figyelmet a szélenergiában rejlő lehetőségek nagyszerűségére, másrészt pedig azért, hogy támogatókat szerezzünk ezen igen fontos energiaforrás mielőbbi magyarországi széles körű elterjesztéséhez.

Eredeti ár: 5 700 Ft
Kedvezményes ár: 3 420 Ft

Belsőégésű motorok szerkezete és működése

Belsőégésű motorok szerkezete és működése

Könyvünket a motor- és a járműtechnikai szakismereteket igénylőknek és hasznosítóknak, gépészmérnököknek, rendszerszervező és üzemeltető szakembereknek, hallgatóknak ajánljuk.

Eredeti ár: 6 300 Ft
Kedvezményes ár: 3 780 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei