Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

A vincellérmester könyve

A vincellérmester könyve

Szerző: Dr. Fülöp Lajos

Leírás: A szőlőművelés és borkészítés tudományába kalauzol el a szerző, összefoglalva azokat az ismereteket, amelyek a vincellérmester-vizsga letételéhez szükségesek.

Terjedelem: 233 oldal

ISBN: 9789639736375

Méret: A5

Súly: 275 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 3 400 Ft
Kedvezményes ár: 2 720 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: A termő szőlők metszése A metszéskor alkalmazandó megterhelés megállapításánál az adott fajtájú ültetvény erőállapota (kondíciója) és az előző évek adatai alapján meghatároz... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: TARTALOM 1. A szőlőtermesztés jelentősége, borvidékek, hegyközségek 2. A szőlőnövény és környezete 3. A szaporítóanyag előállítása 4. Tőkeművelési módok 5. Szőlőültetvénye... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A magyar borgazdaság kihívásai

A magyar borgazdaság kihívásai

A könyv a hazai szőlészeti-borászati jogszabályok mellett részletesen foglalkozik nagy- és champion-díjat, illetve aranyérmet nyert magyar borok ismertetésével, de a látókört kiszélesítve Chile és Ciprus borgazdasági sikereit is elemzi. Témaköreiben bemutatja a borvidékeket; a magyar borexport húsz évre visszatekintő múltjának tapasztalatait.

Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft

A nagy KADARKAkönyv

A nagy KADARKAkönyv

Könyvünk a Kadarka útját követi végig, szándékunk szerint felidézve történetét, bemutatva a szőlőnemesítő szakemberek mai álláspontját, néprajzi tanulmányok, könyv- és levéltári kutatások segítségével a borkészítés módját, specialitásait.

Eredeti ár: 6 980 Ft
Kedvezményes ár: 5 584 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei