- DIGITÁLIS KIADVÁNYOK
- Agrárgazdaság
- Állattenyésztés
- Élelmiszeripar
- Életmód, egészség
- Erdőgazdaság
- Faipar
- Gasztronómia
- Gépesítés
- Gomba
- Kertgazdaság, kiskert, szobanövények
- Környezet, energia
- Logisztika, raktározás
- Növénytermesztés
- Ökológiai gazdálkodás
- Otthon, építkezés
- Történelem, kultúrtörténet
- Üzleti élet, marketing
- Vidékfejlesztés
- Egyéb
Szőlészet - Borászat
• PDF formátumú, könyvszerű, könnyen olvasható megjelenés
• Előre utalás után 1 munkanapon belül letölthető
• Részletes DIGITÁLIS KIADVÁNY tájékoztatónkat ITT találja!
Gyakorlati borászat - kémiai alapok
Digitális Kiadvány
A szőlő, must és bor fizikai, kémiai és mikrobiológiai vizsgálata a modern borászatban egyre kiemeltebb jentőséggel bír. A szőlő és bor objektív átvétele, minősítése, a technológia irányítása, a forgalmi borok előállítása csak széles körű borászati kémiai vizsgálatokkal biztosítható.
A borok minőségével szemben támasztott nagyobb igények kielégítése csak a bor összetételének ismeretében, az alkotórészek tudatos felhasználásával érhető el, melyhez remélhetőleg a termelők széles köréhez eljutó „Gyakorlati borászat” könyvecske hasznos információkat szolgáltat.
Ára: 2 300 Ft
Az Ön kosara üres!