Keresés Könyvkategóriák

Szőlészet - Borászat

• PDF formátumú, könyvszerű, könnyen olvasható megjelenés

• Előre utalás után 1 munkanapon belül letölthető

• Részletes DIGITÁLIS KIADVÁNY tájékoztatónkat ITT találja!

Gyakorlati borászat - kémiai alapok

Gyakorlati borászat - kémiai alapok

Digitális Kiadvány
A szőlő, must és bor fizikai, kémiai és mikrobiológiai vizsgálata a modern borászatban egyre kiemeltebb jentőséggel bír. A szőlő és bor objektív átvétele, minősítése, a technológia irányítása, a forgalmi borok előállítása csak széles körű borászati kémiai vizsgálatokkal biztosítható. A borok minőségével szemben támasztott nagyobb igények kielégítése csak a bor összetételének ismeretében, az alkotórészek tudatos felhasználásával érhető el, melyhez remélhetőleg a termelők széles köréhez eljutó „Gyakorlati borászat” könyvecske hasznos információkat szolgáltat.

Ára: 2 300 Ft

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk