Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Az EU közös agrárpolitikája 2014-től

Az EU közös agrárpolitikája 2014-től

Szerző: Popp József

Leírás: Az agrárpolitika szerepe a társadalom megfelelő élelmiszer- és ipari nyersanyagellátásának biztosítása, az ágazat nemzetközi versenyképességének növelése, az ország területének kultúrállapotban tartása, valamint a természeti elemek megőrzése és védelme. A KAP reformjainak elemzése tájékoztatást ad az olvasóknak az elfogadott reformok céljairól, főbb intézkedéseiről, valamint ezek bekövetkezett és várható hatásairól. A vidékfejlesztési intézkedések komplex ismertetése hozzájárul a vidékfejlesztés keretében várható eredmények reális megítéléséhez. A könyv elméleti és gyakorlati útmutatóként szolgál a gazdák számára az EU 2014-2020 közötti pénzügyi és tervezési ciklusára vonatkozó Közös Agrárpotitika megértéséhez. Hatékony segítséget nyújt a gazdák számára az új támogatási és piacszabályozási rendszer megismeréséhez a reformok, változások hangsúlyozásával és közérthető ismertetésével, valamint azok vállalkozás-orientált elemzésével.

Terjedelem: 168 oldal

ISBN: 9786155224454

Méret: B5

Súly: 600 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 8 215 Ft
Kedvezményes ár: 4 100 Ft
Megtakarítás: 50 %

A könyv tartalomjegyzéke: Előszó 9 1. A Közös Agrárpolitika 50 éve 11 1.1. A mezőgazdasági protekcionizmus kialakulása Európában 11 1.2. A Közös Agrárpolitika rövid története 13 1.3. A KAP folyamatos reformj... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

Az Európai Unió mezőgazdasága - Hasznos információk fiataloknak

Az Európai Unió mezőgazdasága - Hasznos információk fiataloknak

A könyv az Európai Unió mezőgazdaságával kapcsolatos kérdéseit taglalja egyzserű nyelvezettel, és hasznos információkkal szolgál a mezőgazdasági tevékenységet folytatók számára.

Eredeti ár: 3 100 Ft
Kedvezményes ár: 2 480 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei