Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Az Európai Unió mezőgazdasága - Hasznos információk fiataloknak

Az Európai Unió mezőgazdasága - Hasznos információk fiataloknak

Szerző: Dr. Juhász Csaba - Dr. Zsembeli József

Leírás: A könyv az Európai Unió mezőgazdaságával kapcsolatos kérdéseit taglalja egyzserű nyelvezettel, és hasznos információkkal szolgál a mezőgazdasági tevékenységet folytatók számára.

Terjedelem: 151 oldal

ISBN: 9639553425

Méret: B5

Súly: 260 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 3 100 Ft
Kedvezményes ár: 2 480 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: A közös agrárpolitika (CAP) A Közös Piac hat országa 1957-ben, Rómában egyezett meg a közös agrárpolitika bevezetéséről. A CAP elsődleges célja a farmok modernizálásán keresztül e... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom I. Európa mezőgazdasága Fannok és farmerek Európában Hogyan lehetsz farmer9 Mezőgazdasági munkák Elelmiszer-előállítás A táj és a mezőgazdaság A vidéki élet Az állattar... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

Az EU közös agrárpolitikája 2014-től

Az EU közös agrárpolitikája 2014-től

Az agrárpolitika szerepe a társadalom megfelelő élelmiszer- és ipari nyersanyagellátásának biztosítása, az ágazat nemzetközi versenyképességének növelése, az ország területének kultúrállapotban tartása, valamint a természeti elemek megőrzése és védelme. A KAP reformjainak elemzése tájékoztatást ad az olvasóknak az elfogadott reformok céljairól, főbb intézkedéseiről, valamint ezek bekövetkezett és várható hatásairól. A vidékfejlesztési intézkedések komplex ismertetése hozzájárul a vidékfejlesztés keretében várható eredmények reális megítéléséhez. A könyv elméleti és gyakorlati útmutatóként szolgál a gazdák számára az EU 2014-2020 közötti pénzügyi és tervezési ciklusára vonatkozó Közös Agrárpotitika megértéséhez. Hatékony segítséget nyújt a gazdák számára az új támogatási és piacszabályozási rendszer megismeréséhez a reformok, változások hangsúlyozásával és közérthető ismertetésével, valamint azok vállalkozás-orientált elemzésével.

Eredeti ár: 8 215 Ft
Kedvezményes ár: 6 572 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei