Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

A vidéki turizmus fejlesztése

A vidéki turizmus fejlesztése

Szerző: Dr. Fehér István – Dr. Kóródi Márta

Leírás: (Szépséghibás könyv) A kötet bemutatja a vidékfejlesztés és a vidéki, falusi turizmus összefüggéseit, és több szempontból megközelítve is vizsgálja a vidéki turizmus valós, reális fejlesztési lehetőségeit.

Terjedelem: 196 oldal

ISBN: 9789639736702

Méret: B5

Súly: 365 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 4 400 Ft
Kedvezményes ár: 3 520 Ft
Megtakarítás: 20 %

Érdeklődjön email-ben!

Olvasson bele: Könyvünkben azt tűztük ki célul, hogy megvizsgáljuk a vidékfejlesztés és a vidéki turizmusfejlesztés összefüggéseit, és megkeressük a választ arra a kérdésre, hogy a turizmusfejlesz... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Ajánlás Előszó Bevezetés 1. Az integrált vidékfejlesztési módszerek fejlődése 1.1. A közös agrárpolitika bővülése a vidékfejlesztési politikával Európában. 1.2. A vi... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A magyar vendéglátás és turizmus újkori története

A magyar vendéglátás és turizmus újkori története

A vendéglátás, a szállásnyújtás és az idegenforgalom összefüggéseinek egyre jelentősebb szerepét felismerve fogalmazódott meg eleinkben annak igénye, hogy ennek a komplex tevékenységnek a történetét összegyűjtve megírják. A magyar vendéglátóipar története c. könyv első kötete Ballai Károly szerkesztésében jelent meg 1943-ban. Megírásában az akkori idők vendéglátó- és szállodaiparának nagy egyéniségei vettek részt. Az első kötet 1849-el zárul. Az eredetileg tervezett II. kötet Ballai Károly 1947-ben bekövetkezett halála miatt már nem készült el, és megírására jó ideig senki sem vállalkozott. Ez a II. kötet a most bemutatott A magyar vendéglátás és turizmus újkori története. Ez a jelentős mű többéves gyűjtő, rendszerző, lektoráló, pontosító, szerkesztő munka és széles körű összefogás eredménye. A munka koordinálását, a kézirat szerkesztését dr. Csizmadia László vállalta magára. A kötet a három nagy területet – vendéglátás, turizmus, szállásadás – külön-külön szerkesztve tárgyalja. Az első részben Szigeti Andor vezet végig a vendéglátás történetén. Az ő többéves gyűjtőmunkája alapján ez a rész sorra veszi vendéglátóiparunk üzlettípusait a történelmi vendéglőktől a cukrászdákon és kávéházakon át a legmodernebb szórakozóhelyekig. Turizmusunk történetét dr. Walkó Miklós dolgozta fel nagy hozzáértéssel és alapossággal. Bemutatja a turizmus szervezeteinek történeti változásait, sorra veszi Magyarország turisztikai adottságait és a különböző turista vonzerőket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat. A harmadik rész szerzője, dr. Rubovszky András a magyar szállodaipar újabb kori történetének főbb fejlődési trendjeit követi végig a legrangosabb szállodák történetén és szolgáltatásain keresztül. Az exkluzív kötet színes mellékletében a hazai vendéglátás, turizmus és szállodaipar mintegy 40 jelentősebb szereplője mutatkozik be.

Eredeti ár: 11 500 Ft
Kedvezményes ár: 9 200 Ft

Banki értékpapírok Magyarországon

Banki értékpapírok Magyarországon

A kötet a magyarországi pénzügyi kultúrát és fejlődés történetét mutatja be. A könyv rengeteg adattal szolgál a hazai értékpapírokat illetően, és a szerző mindezt olyan képanyaggal tette teljessé, mely zömében még nem látott napvilágot, hanem közgyűjtemények, levéltárak polcain húzódott meg.

Eredeti ár: 7 800 Ft
Kedvezményes ár: 6 240 Ft

Híres galériák és aukciósházak

Híres galériák és aukciósházak

A magyar és angol nyelvű kötetből megismerkedhetünk a magyar műkereskedelem nevezetes személyiségeivel, galériáival és cégeivel.

Eredeti ár: 5 200 Ft
Kedvezményes ár: 3 000 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei