Keresés Könyvkategóriák

Ne félj mesék

Ne félj mesék

Szerző: Galgóczi Dóra

Leírás: Ugye ismerős helyzet, hogy a gyermekük vagy unokájuk hallani sem akar arról, hogy egyedül aludjon a szobájában? Vagy rettegni kezd, ha meglát egy termetes kutyát, esetleg a fogorvostól fél, vagy attól, hogy hajmosás közben az arcára folyik a víz? Nincs is olyan kisgyerek, akinek ne lenne valamilyen rejtett vagy kimondott félelme. Talán nehéz beszélni róla, talán csak egy képzelt barátjának meri bevallani. Ám ha egy mesében testet ölt a szorongás, majd kibontakozik a megoldás is, a gyerekek könnyebben feldolgozzák ugyanezt a saját életükben. Galgóczi Dóra óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló mesekönyve, a „NE FÉLJ MESÉK”, szinte észrevétlenül segít feldolgozni a szorongásokat. Kiderül, hol nyílik az Éjvirág, hogyan lesz bátor Búvóka, a csigagyerek, és feltűnik a Viharkirálylány is, akit csak a legkisebbek láthatnak. Szeretettel ajánljuk ezt a bájosan illusztrált, keménytáblás mesekönyvet minden család számára – mert a félelmekben az a jó, hogy meg lehet szelídíteni őket.

Terjedelem: 104 oldal

ISBN: 9786155224942

Méret: B5

Súly: gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 3 500 Ft
Kedvezményes ár: 2 800 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: „A Viharkirálylány az ablakpárkányra szállt és letérdelve bekukucskált a szobába. A nagy díványon Anya ült, mellette jobbról-balról szorosan mellé bújva a hároméves kislánya és a... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom
A Viharkirálylány
Az Éjvirág
Morcos hazavezet
A félős csillag és a Hold
A magányos almafa
A fehér orrú jegesmedvebocs
A cipő, aki nem akart sáro... Bővebben »

Tartalomjegyzék:

Tartalom

A Viharkirálylány

Az Éjvirág

Morcos hazavezet

A félős csillag és a Hold

A magányos almafa

A fehér orrú jegesmedvebocs

A cipő, aki nem akart sáros lenni

Nyafi és a mélység

A korona legszebb ékköve

A pókocska és a varázsgyűrű

A porcelánfogú kismókus

Búvóka barátra talál

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A kommunikatív didaktika

A kommunikatív didaktika

A könyv a pedagógia rendszerét, más tudományokkal való kapcsolatát és a pedagógia tematizált tudományterületeit járja be. A kommunikatív szemlélet jegyében a pedagógiai folyamat didaktikai, oktatáselméleti és az oktatás gyakorlati kérdéseit, metodológiáját végigjárva kísérel meg összefoglaló rendszerezést adni. A könyv egyéni szempontokat követ, egyéni ízlés szerint válogat, példát ad, tanít arra, hogy tudásunk egyedi, emberi értelmet nyerjen bennünk, gondolkodásunkban, érvrendszerünkben, válaszainkban, abban a kommunikációban, amelyet a végletek között adott lehetőség, az élet kommunikációjában folytatunk.

Eredeti ár: 5 200 Ft
Kedvezményes ár: 4 160 Ft

A mesterképzés pedagógiája

A mesterképzés pedagógiája

A könyv megismertet a mesterképzés pszichológiai és pedagógiai hátterével, azok alapismereteivel: bevezet a pszichikai fejlődés életkori szakaszaiba, bemutatva a pszichikum működésének alapjait, megismertet a szocializáció folyamatával, az oktatási módszerek pszichológiai hátterével. A szakmai képzés és gyakorlat módszertani kérdéskör ismertetésekor kitér a gyakorlati képzőhelyek szerepére, bevezet a munkavégzés útján történő tanulás módszertani alapjaira, a felnőttek szakképzésére. A könyvben fogalomtár is található, amely az idegen szavak és szakkifejezések magyarázatát is tartalmazza. Ajánljuk a könyvet a fiatal szakemberek gyakorlati képzésében, a gazdaságban működő csoportos és egyéni gyakorlati oktatásban részt vevőknek.

Eredeti ár: 2 900 Ft
Kedvezményes ár: 2 320 Ft

A velencei táj lepkevilága

A velencei táj lepkevilága

Dr. Petrich Károly több mint négy évtizedes kutatómunkájának eredményeit, túlnyomórészt saját gyűjtései és kutatásai alapján összeállított, A Velencei táj lepkevilága c. tanulmányában összegezte. Ez az írásmű, a Velencei táj természetföldrajzi képét is felvázoló bevezetésével, a tájegység lepkevilága öko-faunisztikai viszonyainak részletekbe menő ismertetését tartalmazza. Csaknem 2000 lepkefajt felsoroló fajjegyzéke, gazdag, a jellegzetesebb fajokat és azok élőhelyeit bemutató képanyaga e munkát a Velencei tókörnyék lepkevilágának monográfiájává avatja. A Magyar Rovartani Társaság Választmánya a szerzőt ez életműve elismeréséül a Frivaldszky Imre emlékplakett ezüst fokozatával honorálta.

Eredeti ár: 4 100 Ft
Kedvezményes ár: 3 280 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei