Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

A hagymafélék termesztése

A hagymafélék termesztése

Szerző: Dr. Szabó István

Leírás: A könyv a fontosabb fajok (vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, téli sarjadékhagyma, metélőhagyma, salotta v. mogyoróhagyma) növénytani, élettani jellemzését, a termesztett fajtákat, szabadföldi termesztésüket, hajtatásukat, élelmezési és gazdasági jelentőségüket ismerteti.

Terjedelem: 94 oldal

ISBN: 9789639422261

Méret: A5

Súly: 205 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 2 000 Ft
Kedvezményes ár: 1 600 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: A fokhagyma Az egyik legrégebben termesztett zöldségnövény. Termesztési múltja 5000 év. Az ókori népek (babilóniaiak, egyiptomiak, görögök, rómaiak), valamint az ázsiaiak (indiaiak, k... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom A hagymafélék jelentősége A fontosabb fajok Élelmezési jelentőségük Gazdasági jelentőségük A vöröshagyma Növénytani jellemzése Élettani jellemzése A termeszt... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A torma termesztése

A torma termesztése

Könyvünk a torma termesztésének még sikeresebbé tételét kívánja elősegíteni. Elsősorban a piacra termelők számára készült a könyv.

Eredeti ár: 1 600 Ft
Kedvezményes ár: 1 280 Ft

A zöldborsó

A zöldborsó

A hüvelyes növények - így a zöldborsó is - az emberi társadalomban nélkülözhetetlen, értékes fajok. A zöldborsó rövid tenyészidejű, a területről korán lekerülő, árbevételt korán adó zöldségfaj. Érdemes termeszteni, mert nitrogénban gazdagítja a talajt, termesztése jól gépesíthető. Könyvünk a még sikeresebb termesztést kívánja szolgálni, és ezáltal a termesztőknek még több sikert és még nagyobb jövedelmet szeretnénk biztosítani.

Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft

A zöldség és a gyümölcs versenyképessége

A zöldség és a gyümölcs versenyképessége

Kiadványunkban közölt eredmények egyaránt hatékonyan segítik a döntéshozatalban, a gyakorlatban, valamint a kutatásban és oktatásban dolgozókat. Teljes keresztmetszetét adja a zöldség-gyümölcs ágazat versenyképességét befolyásoló összetevőknek.

Eredeti ár: 3 000 Ft
Kedvezményes ár: 2 400 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei