Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

A torma termesztése

A torma termesztése

Szerző: Dr. Géczi László

Leírás: Könyvünk a torma termesztésének még sikeresebbé tételét kívánja elősegíteni. Elsősorban a piacra termelők számára készült a könyv.

Terjedelem: 95 oldal

ISBN: 9633562449

Méret: A5

Súly: 110 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 1 600 Ft
Kedvezményes ár: 1 280 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: A torma vegyszeres gyomirtása Bevezetésként is hangsúlyozni kell, hogy Magyarországon a tormának nincs államilag engedélyezett gyomirtó szere. Ha valaki mégis használ valamilyen készítm... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalomjegyzék Bevezetés A tormatermesztés története A torma általános biológiai jellemzői, növénytani besorolása A torma gyökérrendszere A torma levélzete A torma szárrendszere A to... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A hagymafélék termesztése

A hagymafélék termesztése

A könyv a fontosabb fajok (vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, téli sarjadékhagyma, metélőhagyma, salotta v. mogyoróhagyma) növénytani, élettani jellemzését, a termesztett fajtákat, szabadföldi termesztésüket, hajtatásukat, élelmezési és gazdasági jelentőségüket ismerteti.

Eredeti ár: 2 000 Ft
Kedvezményes ár: 1 600 Ft

A zöldborsó

A zöldborsó

A hüvelyes növények - így a zöldborsó is - az emberi társadalomban nélkülözhetetlen, értékes fajok. A zöldborsó rövid tenyészidejű, a területről korán lekerülő, árbevételt korán adó zöldségfaj. Érdemes termeszteni, mert nitrogénban gazdagítja a talajt, termesztése jól gépesíthető. Könyvünk a még sikeresebb termesztést kívánja szolgálni, és ezáltal a termesztőknek még több sikert és még nagyobb jövedelmet szeretnénk biztosítani.

Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft

A zöldség és a gyümölcs versenyképessége

A zöldség és a gyümölcs versenyképessége

Kiadványunkban közölt eredmények egyaránt hatékonyan segítik a döntéshozatalban, a gyakorlatban, valamint a kutatásban és oktatásban dolgozókat. Teljes keresztmetszetét adja a zöldség-gyümölcs ágazat versenyképességét befolyásoló összetevőknek.

Eredeti ár: 3 000 Ft
Kedvezményes ár: 2 400 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei