Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft
Megtakarítás: 20 %
- Agrárgazdaság
- Állattenyésztés
- Élelmiszeripar
- Életmód, egészség
- Erdőgazdaság
- Faipar
- Gasztronómia
- Gépesítés
- Gomba
- K A R Á C S O N Y I AJÁNLATUNK
- Kertgazdaság, kiskert, szobanövények
- Környezet, energia
- Logisztika, raktározás
- Növénytermesztés
- Ökológiai gazdálkodás
- Otthon, építkezés
- Történelem, kultúrtörténet
- Üzleti élet, marketing
- V Á S Á R
- Vidékfejlesztés
- Egyéb
A zöldborsó
Szerző: Nagy József
Leírás: A hüvelyes növények - így a zöldborsó is - az emberi társadalomban nélkülözhetetlen, értékes fajok. A zöldborsó rövid tenyészidejű, a területről korán lekerülő, árbevételt korán adó zöldségfaj. Érdemes termeszteni, mert nitrogénban gazdagítja a talajt, termesztése jól gépesíthető. Könyvünk a még sikeresebb termesztést kívánja szolgálni, és ezáltal a termesztőknek még több sikert és még nagyobb jövedelmet szeretnénk biztosítani.
Terjedelem: 120 oldal
ISBN: 9789636573010
Méret: A5
Súly: 245 gramm
Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház
Olvasson bele: A borsófajták Fajtatulajdonságok, morfológiai bélyegek Mindenekelőtt ismertetjük a fajtákat megkülönböztető, a növényekre legjellemzőbb tulajdonságokat és morfológiai bélyegeket.... Bővebben »
A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Bevezetés A borsó táplálkozási jelentősége A zöldborsó termesztése a világon A zöldborsó termesztése Magyarországon A borsóról általában A borsó származása és elterjed... Bővebben »
Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:
A hagymafélék termesztése
A könyv a fontosabb fajok (vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, téli sarjadékhagyma, metélőhagyma, salotta v. mogyoróhagyma) növénytani, élettani jellemzését, a termesztett fajtákat, szabadföldi termesztésüket, hajtatásukat, élelmezési és gazdasági jelentőségüket ismerteti.
Eredeti ár: 2 000 Ft
Kedvezményes ár: 1 600 Ft
A torma termesztése
Könyvünk a torma termesztésének még sikeresebbé tételét kívánja elősegíteni. Elsősorban a piacra termelők számára készült a könyv.
Eredeti ár: 1 600 Ft
Kedvezményes ár: 1 280 Ft
A zöldség és a gyümölcs versenyképessége
Kiadványunkban közölt eredmények egyaránt hatékonyan segítik a döntéshozatalban, a gyakorlatban, valamint a kutatásban és oktatásban dolgozókat. Teljes keresztmetszetét adja a zöldség-gyümölcs ágazat versenyképességét befolyásoló összetevőknek.
Eredeti ár: 3 000 Ft
Kedvezményes ár: 2 400 Ft
Az Ön kosara üres!