Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Családi gazdaságokból az Unióba: Hagymafélék exportra

Családi gazdaságokból az Unióba: Hagymafélék exportra

Szerző: Dr. Laczkó Tibor

Leírás: A szerző célja, hogy gyakorlatias tanácsai révén a hazai hagymatermesztő gazdaságokat segítse abban, hogy kiváló minőségű, versenyképes áruval jelenjenek meg az EU piacán.

Terjedelem: 172 oldal

ISBN: 9639553344

Méret: A5

Súly: 255 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 3 400 Ft
Kedvezményes ár: 2 720 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: A magról termeszthető vöröshagymafajták (egyéves fajták) Favorit: Hazai nemesítésű fajta. A fajta fenntartója ZKI Rt. Budatétény. Magról termeszthető, konstans fajta. Rövid tenyészi... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Előszó Bevezetés Hagymafélék Vöröshagyma A vöröshagyma-termesztés helyzete, nagysága és viszonyai A tájtermő területek meghatározó szerepe A termesztett vöröshagymafajt... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A hagymafélék termesztése

A hagymafélék termesztése

A könyv a fontosabb fajok (vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, téli sarjadékhagyma, metélőhagyma, salotta v. mogyoróhagyma) növénytani, élettani jellemzését, a termesztett fajtákat, szabadföldi termesztésüket, hajtatásukat, élelmezési és gazdasági jelentőségüket ismerteti.

Eredeti ár: 2 000 Ft
Kedvezményes ár: 1 600 Ft

A torma termesztése

A torma termesztése

Könyvünk a torma termesztésének még sikeresebbé tételét kívánja elősegíteni. Elsősorban a piacra termelők számára készült a könyv.

Eredeti ár: 1 600 Ft
Kedvezményes ár: 1 280 Ft

A zöldborsó

A zöldborsó

A hüvelyes növények - így a zöldborsó is - az emberi társadalomban nélkülözhetetlen, értékes fajok. A zöldborsó rövid tenyészidejű, a területről korán lekerülő, árbevételt korán adó zöldségfaj. Érdemes termeszteni, mert nitrogénban gazdagítja a talajt, termesztése jól gépesíthető. Könyvünk a még sikeresebb termesztést kívánja szolgálni, és ezáltal a termesztőknek még több sikert és még nagyobb jövedelmet szeretnénk biztosítani.

Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei