Keresés Könyvkategóriák

Levélzöldségfélék

Levélzöldségfélék

Szerző: Dr. Terbe István

Leírás: Az egészséges táplálkozási szokások térnyerésével egyre több zöldségféle fogyasztása indokolt. A levélzöldségfélék is ebbe a csoportba tartoznak, nálunk sajnos keveset ismernek, és még kevesebbet fogyasztanak belőlük. A könyv ismerteti ezeknek a növényeknek a táplálkozási értékét, rendkívüli formagazdagságát, leírja termesztésüket, és javaslatokat ad elkészítési módjukra. Elsősorban a piacra termelő kertészek részére készült a könyv, de haszonnal forgathatják azok is, akik saját fogyasztásra termesztik ezeket a nagy biológiai értékű növényeket.

Terjedelem: 200 oldal

ISBN: 9789636573058

Méret: A5

Súly: 330 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 2 600 Ft
Kedvezményes ár: 2 080 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: Tépősaláta (Lactuca sativa L. var. crispa) (Szinonim név: levélsaláta, metélősaláta, németül: Biattsalat, Pflücksalat, Schnittsalat, Stechsalat, Rupfsalat, angolul: cutting lettuce) Ga... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalomjegyzék Bevezetés Általános rész Táplálkozási és élettani jelentőségük Gazdasági jelentőségük Rendszertani helyük és botanikai jellemzésük Elettani jellemzésük Részle... Bővebben »

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A hagymafélék termesztése

A hagymafélék termesztése

A könyv a fontosabb fajok (vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, téli sarjadékhagyma, metélőhagyma, salotta v. mogyoróhagyma) növénytani, élettani jellemzését, a termesztett fajtákat, szabadföldi termesztésüket, hajtatásukat, élelmezési és gazdasági jelentőségüket ismerteti.

Eredeti ár: 2 000 Ft
Kedvezményes ár: 1 600 Ft

A torma termesztése

A torma termesztése

Könyvünk a torma termesztésének még sikeresebbé tételét kívánja elősegíteni. Elsősorban a piacra termelők számára készült a könyv.

Eredeti ár: 1 600 Ft
Kedvezményes ár: 1 280 Ft

A zöldborsó

A zöldborsó

A hüvelyes növények - így a zöldborsó is - az emberi társadalomban nélkülözhetetlen, értékes fajok. A zöldborsó rövid tenyészidejű, a területről korán lekerülő, árbevételt korán adó zöldségfaj. Érdemes termeszteni, mert nitrogénban gazdagítja a talajt, termesztése jól gépesíthető. Könyvünk a még sikeresebb termesztést kívánja szolgálni, és ezáltal a termesztőknek még több sikert és még nagyobb jövedelmet szeretnénk biztosítani.

Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei