Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Piacos zöldségtermesztés

Piacos zöldségtermesztés

Szerző: Dr. Géczi László

Leírás: A kézikönyv megismertet a káposzta-, burgonya- és hagymafélék, a kabakosok, a hüvelyesek, a gyökérzöldségek, a levélzöldségfélék és a gombafajták termesztéstechnológiáival a palántaneveléstől és vetéstől a fóliatermesztésen át egészen a betakarításig, tárolásig.

Terjedelem: 192 oldal

ISBN: 9789639422728

Méret: B5

Súly: 480 gramm

Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Eredeti ár: 3 300 Ft
Kedvezményes ár: 2 640 Ft
Megtakarítás: 20 %

Olvasson bele: Spárgatök A magyar köznyelv főzőtökként ismeri. Népszerűsége növekvő, tekintettel arra, hogy a háztartásokban lévő mélyhűtőkben jól eltartható és főzelék készítésére szint... Bővebben »

A könyv tartalomjegyzéke: Tartalom Előszó Általános ismeretek A hazai zöldségtermesztés helyzete A zöldségfélék csoportosítása A zöldségfélék csoportjai Zöldségfélék környezeti igényei, term... Bővebben »

Megosztás másokkal:

Ebben a kategóriában ajánlott további könyveink:

A hagymafélék termesztése

A hagymafélék termesztése

A könyv a fontosabb fajok (vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, téli sarjadékhagyma, metélőhagyma, salotta v. mogyoróhagyma) növénytani, élettani jellemzését, a termesztett fajtákat, szabadföldi termesztésüket, hajtatásukat, élelmezési és gazdasági jelentőségüket ismerteti.

Eredeti ár: 2 000 Ft
Kedvezményes ár: 1 600 Ft

A torma termesztése

A torma termesztése

Könyvünk a torma termesztésének még sikeresebbé tételét kívánja elősegíteni. Elsősorban a piacra termelők számára készült a könyv.

Eredeti ár: 1 600 Ft
Kedvezményes ár: 1 280 Ft

A zöldborsó

A zöldborsó

A hüvelyes növények - így a zöldborsó is - az emberi társadalomban nélkülözhetetlen, értékes fajok. A zöldborsó rövid tenyészidejű, a területről korán lekerülő, árbevételt korán adó zöldségfaj. Érdemes termeszteni, mert nitrogénban gazdagítja a talajt, termesztése jól gépesíthető. Könyvünk a még sikeresebb termesztést kívánja szolgálni, és ezáltal a termesztőknek még több sikert és még nagyobb jövedelmet szeretnénk biztosítani.

Eredeti ár: 1 700 Ft
Kedvezményes ár: 1 360 Ft

Vissza a főoldalra »

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés A kategória legkedveltebb könyvei