Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Általános tudnivalók

Fizetés

A fizetés készpénzben történik, utánvéttel, vagyis a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

Könyvtárak, intézmények és cégek nagyobb értékű (15000 Ft felett) megrendelése esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze ügyfélszolgálatunknak! (Telefon: +36-30-662-1706)


Személyes átvétel

Kiadónkban, a 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b szám alatti címen akár személyesen is átveheti a megrendelt könyveket. Ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A vásárlás menete:

1. Ha még nem regisztrált rendszerünkbe, akkor kattintson az oldal jobb oszlopában található REGISZTRÁCIÓ feliratra. Az ott található űrlap segítségével adja meg a kívánt felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát.

2. Az oldalon történt regisztráció után egy e-mailt kap majd. Az elektronikus levélben található linkre kattintva aktiválhatja magát rendszerünkben. A linkre kattintás után, kérjük, mindenképpen várja meg amíg az oldal nyugtázza Önnek a sikeres regisztráció végét.

3. Jelentkezzen be a saját felhasználó nevével és jelszavával. Ezt Ön a honlap jobb oldalán található bejelentkező menüben teheti meg.


Mire figyeljen a vásárláskor?

- Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

- Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

- Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

- Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


Elállási Tájékoztató - elállási jog, átvétel megtagadása

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében az Ügyfél a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Felhasználó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen az Ügyfél, vagy meghatalmazottja a terméket átveszi.

A termék visszaküldésének költségét az Ügyfélnek kell viselnie, Szolgáltató nem vállalja e költség viselését.

Az elállási jog gyakorlása esetén az Ügyfelet a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget az Ügyfél részére, beleértve a szállítási díjat is.

Szolgáltató a visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha az Ügyfél más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Ügyfelet semmilyen többletköltség nem terheli.

Ügyfél köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza az Ügyfél a Szolgáltató részére.

A visszatérítést Szolgáltató mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta az áru(ka)t, vagy az Ügyfél bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Amennyiben az Ügyfél élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén írásban (Szaktudás Kiadó Ház Zrt, 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b, info@szaktudas.hu). Postai úton írásban történő elállás esetén a határidők a postára adás időpontjától számítanak. Postai úton történő elállás esetén azt ajánlott levélben kell megtenni. E-mailben küldött elállás kézhezvételét a Szolgáltató e-mailben visszaigazolja.

Az Ügyfél elállás esetén is felelős azon károk megtérítéséért, amelyek a termék nem rendeltetésszerű használata miatt keletkeztek.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet rendelkezik: http://www.kozlonyok.hu/nkonline/mkpdf/hiteles/mk14030.pdf

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve itt érhető el:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32011L0083&from=PT


Az Ügyfél egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségeken.

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk