Keresés Könyvkategóriák Folyóiratok

Általános tudnivalók

Fizetés

A fizetés készpénzben történik, utánvéttel, vagyis a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

Könyvtárak, intézmények és cégek nagyobb értékű (15000 Ft felett) megrendelése esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze ügyfélszolgálatunknak! (Telefon: +36-30-662-1706)


Személyes átvétel

Kiadónkban, a 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b szám alatti címen akár személyesen is átveheti a megrendelt könyveket. Ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A vásárlás menete:

1. Ha még nem regisztrált rendszerünkbe, akkor kattintson az oldal jobb oszlopában található REGISZTRÁCIÓ feliratra. Az ott található űrlap segítségével adja meg a kívánt felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát.

2. Az oldalon történt regisztráció után egy e-mailt kap majd. Az elektronikus levélben található linkre kattintva aktiválhatja magát rendszerünkben. A linkre kattintás után, kérjük, mindenképpen várja meg amíg az oldal nyugtázza Önnek a sikeres regisztráció végét.

3. Jelentkezzen be a saját felhasználó nevével és jelszavával. Ezt Ön a honlap jobb oldalán található bejelentkező menüben teheti meg.


Mire figyeljen a vásárláskor?

- Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

- Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

- Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

- Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


Rendelés lemondása, vásárlástól való elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Szaktudás Könyváruház címére (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem vonatkozik sem a kézbesítés, sem a visszaküldés szállítási költségére. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli amennyiben azt az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzi munkatársainknak.

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bejelentkezés Kiemelt ajánlatunk