Könyv
kategóriák

Általános tudnivalók

Fizetés

A fizetés előre utalással, on-line bankkártyás fizetéssel vagy készpénzben, utánvéttel (a megrendelt termékek ára és az esetleges szállítási költség utólag, a csomag átvételekor fizetendő a futárnak) történik, Utánvét esetén utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

Könyvtárak, intézmények és cégek nagyobb értékű (15000 Ft felett) megrendelése esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze ügyfélszolgálatunknak! (Telefon: +36-30-662-1706)

Személyes átvétel

Kiadónkban, a 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b szám alatti címen akár személyesen is átveheti a megrendelt könyveket. Ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A vásárlás menete

  1. Ha még nem regisztrált rendszerünkbe, akkor kattintson az oldal jobb oszlopában található REGISZTRÁCIÓ feliratra. Az ott található űrlap segítségével adja meg a kívánt felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát.
  2. Az oldalon történt regisztráció után egy e-mailt kap majd. Az elektronikus levélben található linkre kattintva aktiválhatja magát rendszerünkben. A linkre kattintás után, kérjük, mindenképpen várja meg amíg az oldal nyugtázza Önnek a sikeres regisztráció végét.
  3. Jelentkezzen be a saját felhasználó nevével és jelszavával. Ezt Ön a honlap jobb oldalán található bejelentkező menüben teheti meg.

Tovább a digitális kiadványok tudnivalóihoz