Könyv
kategóriák

Digitális kiadvány tudnivalók

Általános információk, kiadványok védelme

  • A www.szaktudas.hu oldalon forgalmazott digitális termékek a következők: Digitális Kiadványok (PDF), Gyakorlati Tudástár (PDF), Gyakorlati Tudástár Videók (videós ismeretterjesztő tartalmak).
  • A Gyakorlati Tudástár Videók (videós ismeretterjesztő tartalmak) nem letölthetőek, hanem kizárólag online érhetőek el. A Szaktudás Kiadó Ház videós formátumú termékeihez így nem letöltő linket küld, hanem korlátlan ideig felhasználható hozzáférést biztosít a vásárlás után.  A hozzáférést a Vásárlók a saját, jelszóval védett Felhasználói Fiók/Profil funkciókon keresztül tudják elérni.
  • A www.szaktudas.hu oldalon forgalmazott Digitális Kiadványok .pdf formátumban (Portable Document Format) érhetőek el. Ezek a digitális fájlok bármilyen, a pdf formátum olvasására alkalmas programmal futtathatók számítógépen. Lehetőség van kifejezetten e-könyv olvasón (e-book reader, mint például Koobe, iRiver, Alcor, stb.) valamint okostelefonon történő futtatásra is, amennyiben az adott készülék tudja kezelni a .pdf formátumot.
  • A Digitális Kiadványok szövege és illusztrációi a nyomtatott könyv megjelenéséhez hasonló módon jelenítődnek meg. A Digitális Kiadvány tehát szerkesztett, ellenőrzött, befejezett mű, amelynek van címoldala, tartalomjegyzéke, fejezetbeosztása, lábjegyzetei stb., a szöveg megjelenése pedig a megszokott könyvszerű, könnyen olvasható formát mutatja.
  • Digitális Kiadványaink egyedileg titkosított file-ok, de szabadon nyomtathatóak, ám az egyedi jelszó miatt tömegesen nem másolhatóak és nem is oszthatóak meg. Ezúton is köszönjük a szerzők és kiadók nevében a támogatást, hogy a legális példányok terjesztésével nem élnek vissza vásárlóink.
  • Megrendelése elküldésével Ön automatikusan elfogadja Vásárlási és Adatvédelmi feltételeinket.
  • Megrendelése befejezésével Ön tudomásul veszi, hogy azt követően Önnek már nem lesz joga felmondani megrendelését csak abban az esetben, ha az előreutalása teljesítését követően Ön technikai késedelem miatt nem kapja meg a megvásárolt terméket.