Könyv
kategóriák

Szállítás és fizetés

Szállítási feltételek

  • Csak nyomtatott (print) kiadvány vásárlása esetén a megrendelést követő 1 munkanap belül átadjuk csomagját a futárszolgálatnak, illetve értsítjük a személyes átvétel időpontjáról (ha azt választotta).
  • Csak digitális kiadvány (Digitális Kiadványok (PDF), Gyakorlati Tudástár (PDF), Gyakorlati Tudástár Videók (videós ismeretterjesztő tartalmak)) vásárlásakor az átutalástól számított 1 napon belül elektronikus úton küldjük el Önnek a jelszóval védett, kiválasztott terméket, melyhez mellékeljük a számlát is.
  • A digitális termékcsoport Gyakorlati Tudástár Videók elnevezésű tartalmak kizárólag regisztrációhoz kötött formában vásárolhatóak meg, ugyanis a kifizetett termékekhez a Kiadó így tud hozzáférést biztosítani a vásárlóknak. A videós tartalmak árának átutalással, vagy kártyás fizetéssel történő kiegyenlítése után a Vásárló saját, jelszóval védett Felhasználói Fiókjában/Profiljában tudja megtekinteni a kifizetett terméket korlátlan ideig.
  • Amennyiben print és digitális terméket is vásárolt, az átvételi, szállítási feltételek nem változnak, a számlát pedig a nyomtatott termékkel együtt küldjük meg Önnek.

Könyveit a Sprinter csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiók címre nem kézbesítünk.) Jelenleg csak magyarországi címre tudunk szállítani. A Sprinter a csomag feladását követő 3 munkanapon belül 8 és 17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető! Az adatainál a telefonszámát is legyen szíves megadni, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a Sprinter felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Érvényes szállítási áraink

  • 0 – 9999 Ft rendelési összegig: 1100 Ft szállítási költség
  • 10 000 Ft feletti értékű megrendelés: ingyenes

Személyes átvétel

Kiadónkban, az 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b szám alatti címen akár személyesen is átveheti a megrendelt könyveket. Ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.