Részletes keresés

Könyv
kategóriák

Szállítás és fizetés

Tisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy futárszolgálatos átvételi mód esetében átmenetileg, hosszabb kiszállítási idővel kell kalkuláljanak. A megrendelt nyomtatott termékeket 1-2 napon belül, személyesen a Kiadó székhelyén, vagy 2021.03.09. után kiszállítással tudják átvenni.  

Webáruházunk zavartalanul működik, rendeléseiket le tudják adni, digitális kiadványainkat az átmeneti szállítási szolgáltatás kiesés nem érinti, azokat továbbra is, vásárlás után, elektronikus formában kiküldjük Önöknek.

Az esetleges kellemetlenségek miatt türelmüket kérjük! Köszönjük!

Szállítási feltételek

  • Csak nyomtatott (print) kiadvány vásárlása esetén a megrendelést követő 1 munkanap belül átadjuk csomagját a futárszolgálatnak, illetve értsítjük a személyes átvétel időpontjáról (ha azt választotta).
  • Csak digitális kiadvány vásárlásakor az átutalástól számított 1 napon belül elektronikus úton küldjük el Önnek a jelszóval védett, kiválasztott terméket, melyhez mellékeljük a számlát is.
  • Amennyiben print és digitális terméket is vásárolt, az átvételi, szállítási feltételek nem változnak, a számlát pedig a nyomtatott termékkel együtt küldjük meg Önnek.

Könyveit a Sprinter csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiók címre nem kézbesítünk.) Jelenleg csak magyarországi címre tudunk szállítani. A Sprinter a csomag feladását követő 3 munkanapon belül 8 és 17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető! Az adatainál a telefonszámát is legyen szíves megadni, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a Sprinter felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Érvényes szállítási áraink

  • 0 – 4999 Ft rendelési összegig: 1100 Ft szállítási költség
  • 5000 – 9999 Ft rendelési összegig: 900 Ft
  • 10 000 Ft feletti értékű megrendelés: ingyenes

Személyes átvétel

Kiadónkban, az 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b szám alatti címen akár személyesen is átveheti a megrendelt könyveket. Ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.