Könyv
kategóriák

Ne félj mesék

Szerző: Galgóczi Dóra
Ár: 3500 Ft Kiadói ár: 2800 Ft Megtakarítás: 20 %
Kosárba
pénztárhoz

Ugye ismerős helyzet, hogy a gyermekük vagy unokájuk hallani sem akar arról, hogy egyedül aludjon a szobájában? Vagy rettegni kezd, ha meglát egy termetes kutyát, esetleg a fogorvostól fél, vagy attól, hogy hajmosás közben az arcára folyik a víz?
Nincs is olyan kisgyerek, akinek ne lenne valamilyen rejtett vagy kimondott félelme. Talán nehéz beszélni róla, talán csak egy képzelt barátjának meri bevallani. Ám ha egy mesében testet ölt a szorongás, majd kibontakozik a megoldás is, a gyerekek könnyebben feldolgozzák ugyanezt a saját életükben.

Galgóczi Dóra óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló mesekönyve, a
„NE FÉLJ MESÉK”, szinte észrevétlenül segít feldolgozni a szorongásokat. Kiderül, hol nyílik az Éjvirág, hogyan lesz bátor Búvóka, a csigagyerek, és feltűnik a Viharkirálylány is, akit csak a legkisebbek láthatnak.

Szeretettel ajánljuk ezt a bájosan illusztrált, keménytáblás mesekönyvet minden család számára – mert a félelmekben az a jó, hogy meg lehet szelídíteni őket.

mutass többet mutass kevesebbet
Terjedelem: 104 oldal
ISBN: 9786155224942
Méret: B5
Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház

Tartalomjegyzék:

A Viharkirálylány

Az Éjvirág

Morcos hazavezet

A félős csillag és a Hold

A magányos almafa

A fehér orrú jegesmedvebocs

A cipő, aki nem akart sáros lenni

Nyafi és a mélység

A korona legszebb ékköve

A pókocska és a varázsgyűrű

A porcelánfogú kismókus

Búvóka barátra talál

mutass többet mutass kevesebbet

Olvasson bele:

„A Viharkirálylány az ablakpárkányra szállt és letérdelve bekukucskált a szobába. A nagy díványon Anya ült, mellette jobbról-balról szorosan mellé bújva a hároméves kislánya és a négyesztendős kisfia. Ahányszor az ég megzendült, a gyerekek összerándultak ijedtükben és még jobban átölelték Anyát.
A Viharkirálylány nem várhatott tovább. Ügyesen bekúszott az ablakpárkány alatti résen a szobába. Anya semmit nem vett észre. Ám a kislány szája tátva maradt. Még soha nem látott ilyen könnyű, pici és szépséges jelenséget. Épp olyan, mint amilyen én leszek, ha majd királynővé változom, gondolta.”

mutass többet mutass kevesebbet

A témához kapcsolódó további kiadványok

A kategória legkedveltebb kiadványai