PDF Dr. Csapó János A méz, bor és pálinka hamisítása és annak kimutatása - Élelmiszer-hamisítás II. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Hegedüs László Zsigmond Élelmiszer-minőségbiztosítási rendszer a kiskereskedelmi kkv-knál Ár: 3000 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Csapó János - Dr. Szabari Miklós Gábor A tej és az anyatej ásványianyag-, fehérje és zsírtartalma - A tej és tejtermékek szerepe a táplálkozásban I. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Szabó P. Balázs Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Csapó János Tej és tejtermékek, hús és hústermékek hamisítása és annak kimutatása - Élelmiszer-hamisítás I. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Csapó János - Dr. Szabari Miklós Gábor Szénhidrátok, vitaminok, enzimek, hormonok, szerves savak - A tej és a tejtermékek szerepe a táplálkozásban II. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Csapó János A gabonák, zöldségek és gyümölcsök, valamint zsírok és olajok hamisítása és annak kimutatása - Élelmiszer-hamisítás III. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Szabó P. Balázs Savanyítás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás I. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba