Könyvek
kategóriák

Ízletes és fenntartható juh- és bárányételek receptkönyve

Szerző: Mikes Márk
újdonság
Ár: 5100 Ft Kiadói ár: 4080 Ft Megtakarítás: 20 %
Kosárba
pénztárhoz

Sokak számára kihívás is a jó, ízletes és nem mellesleg egészséges bárány- és juhhús ételt elkészíteni. A legtöbb fogyasztóban az a kép él, hogy  a „birkahús” valami faggyús húsféleség, amiből az ételkészítés hatalmas gyakorlatot és szaktudást igényel. Ezt a helyzetet sokáig tartósította az a tény is, hogy kevés helyen lehetett juh- és bárányhúshoz jutni, és kevés kiskereskedelmi lánc üzleteiben jelent meg ez a húsféleség. Manapság szerencsére eljutottunk odáig is, hogy már a darabolt mellett megjelentek a szeletelt, és a konyhakész húsféleségek, sőt, már pácolt, fűszerezett, sütésre előkészített készítmények is elérhetőek az üzletekben egyre növekvő számban. Pazar fotók sokaságával illusztrált kiadványunk egy olyan különlegesség, amely kihasználja az informatika azon eszközét is, amelyen keresztül az étel készítés teljes folyamata filmszerűen „lekövethető”, lemásolható. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a könyv egyes lapjain szereplő ételek mellett lévő QR-kódot az okos telefonnal beolvasva egy olyan platformra juthat el az olvasó, ahol az adott étel elkészítésének az előkészítéstől a tálalásig tartó folyamata megnézhető, beleértve a húsféleség választását is. Ilyen módon az érdeklődő vásárló, a könyvet forgató fogyasztó a könyv mellé rögtön megkapja a kiválasztott étel elkészítésének minden fortélyát bemutató filmet is. 

mutass többet mutass kevesebbet
Terjedelem: 90 oldal
ISBN/ISSN: 978-615-01-3624-0

Tartalomjegyzék:

Köszöntő 
Előszó 
Levesek
Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves
Bárányhúsos-csicseriborsós shawarma leves 
Babos-káposztás birka-székelygulyás 
Grill, party ételek
Faszéngrillen sült bárányhúsos bruschetta, füstös paprikasalátával 
Faszénparázson sült bárány hot-dog tárkonyos mustárszósszal 
Grillezett báránykolbász illatos kuszkusszal 
Fűszeres birkahússal töltött juhsajtos-spenótos hasé 
Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve 
Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival 
Főételek
Ropogós gyömbéres báránycomb marokkói narancssalátával 
Bárány „nuggets” zöldfűszeres cukorborsó főzelékkel 
Medvehagymás kéregbe bundázott bárány keresztfartő, citrusos tavaszi főzelékkel 
Bárányhússal töltött petrezselyem-ravioli füstös paprikaszósszal, pirított erdei gombával 
Sült paradicsomos „milánói” bárányborda 
Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel 
Báránycomb vadasan, szalonnás házi szalvétagombóccal 
Dijoni mustáros francia báránycomb parázsburgonyával 
Provence-i paradicsomos raguban párolt báránylapocka francia lecsóval 
Flamand barnasörös báránycsülök francia rakott krumplival 
Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal 
Klasszikus báránypörkölt metélőhagymás-tormás pirított gombóccal

mutass többet mutass kevesebbet

A kategória legkedveltebb kiadványai

Varrodesign

. Varrodesign

Ár: 7990 Ft Kiadói ár: 3995 Ft Megtakarítás: 50 %
Bővebben Kosárba