
Digitális folyóiratok
kategóriák
Állattenyésztés és Takarmányozás 2023.72.4.
ISBN/ISSN: 0230-1814
Kiadó: Herman Ottó Intézet NKft
Tartalomjegyzék:
Erdélyi Márta - Kulcsár Roxána - Cserháti Mátyás - Ancsin Zsolt - Szabó István - Kriszt Balázs - Kukolya József - Mézes Miklós: Az aflatoxin B1 mikrobiális detoxifikációjának hatása brojlercsirkék egyes termelési tulajdonságaira és húsminőségére (Effect of microbial detoxification of aflatoxin on some production traits and meat quality of broiler chicken)
Póti Péter – Kosztolányiné Szentléleki Andrea – Vertséné Zándoki Rita – Pajor Ferenc – Borka György: A marhahús-előállítás ökológiai hatása a vízfelhasználás tükrében a húsmarhaágazatban (Ecological footprint of beef production in the light of water usage)
Tóth Arnold – Hoffmann Orsolya Ivett – Gócza Elen – Tóth Roland Imre: Ivarszervfejlődésben szerepet játszó gének vizsgálata erdélyi kopasznyakú tyúkfajtán (Examination of genes involved in reproductive organ development in Black Transylvanian Naked Neck Chicken)
Babarczi Bianka – Drobnyák Árpád – Barna Judit – Szabó Zsuzsa – Szőke Zsuzsanna –Heincinger Mónika – Kustos Károly – Végi Barbara: Az ondóvételi technika, a spermavételek gyakorisága és az évszakok hatása az ondóminőségre csincsillában (Chinchilla lanigera) (Effect of different factors on semen quality in chinchillas)
A kategória legkedveltebb kiadványai


- Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.3.

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2022.71.2

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.2.

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2023.72.2

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2022.71.1

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2022.71.4

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.1.

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2022.71.3

- Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.4.
