PDF Digitális folyóiratok
kategóriák
Állattenyésztés és Takarmányozás 2023.72.4.
ISBN/ISSN: 0230-1814
Kiadó: Herman Ottó Intézet NKft
Tartalomjegyzék:
Erdélyi Márta - Kulcsár Roxána - Cserháti Mátyás - Ancsin Zsolt - Szabó István - Kriszt Balázs - Kukolya József - Mézes Miklós: Az aflatoxin B1 mikrobiális detoxifikációjának hatása brojlercsirkék egyes termelési tulajdonságaira és húsminőségére (Effect of microbial detoxification of aflatoxin on some production traits and meat quality of broiler chicken)
Póti Péter – Kosztolányiné Szentléleki Andrea – Vertséné Zándoki Rita – Pajor Ferenc – Borka György: A marhahús-előállítás ökológiai hatása a vízfelhasználás tükrében a húsmarhaágazatban (Ecological footprint of beef production in the light of water usage)
Tóth Arnold – Hoffmann Orsolya Ivett – Gócza Elen – Tóth Roland Imre: Ivarszervfejlődésben szerepet játszó gének vizsgálata erdélyi kopasznyakú tyúkfajtán (Examination of genes involved in reproductive organ development in Black Transylvanian Naked Neck Chicken)
Babarczi Bianka – Drobnyák Árpád – Barna Judit – Szabó Zsuzsa – Szőke Zsuzsanna –Heincinger Mónika – Kustos Károly – Végi Barbara: Az ondóvételi technika, a spermavételek gyakorisága és az évszakok hatása az ondóminőségre csincsillában (Chinchilla lanigera) (Effect of different factors on semen quality in chinchillas)
A kategória legkedveltebb kiadványai
PDF
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2023.72.3
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.1.
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.4.
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2023.72.2
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2025.74.3.
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2025.74.2.
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2023.72.1
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2022.71.3
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2022.71.1
PDF - Állattenyésztés és Takarmányozás 2024.73.2.
PDF
