Gyakorlati Tudástár (PDF)
kategóriák
Alternatív gyökér- és gumósnövények - Integrált növénytermesztés 16.
Digitális kiadvány
A kötet a csicsóka, a cikória és a batáta (édesburgonya) termesztésének ismereteit mutatja be.
ISBN/ISSN: 978-615-6815-15-6
Tartalomjegyzék:
1. Csicsóka (Dóka Lajos Fülöp)
1.1. Termesztésének általános jellemzői
1.2. Morfológia, élettani jellemzők
1.3. Termesztésének agroökológiai feltételei
1.4. Biológiai alapok
1.5. Termesztésének agrotechnikai elemei
2. Cikória (Dóka Lajos Fülöp)
2.1. Termesztésének általános jellemzői
2.2. Morfológiai, élettani jellemzők
2.3. Termesztésének agroökológiai feltételei
2.4. Biológiai alapok
2.5. Termesztésének agrotechnikai elemei
3. Batáta (édesburgonya) (Pepó Péter)
3.1. Termesztésének általános ismeretei
3.2. Morfológiai, élettani jellemzők
3.3. Termesztésének agroökológiai feltételei
3.4. Biológiai alapok
3.5. Termesztésének agrotechnikai elemei