Dr. Tóth László - Dr. Bak János A minőségi tejtermelés technikája Ár: 3100 Ft Kiadói ár: 2480 Ft Megtakarítás: 20 % Bővebben Kosárba
Dr. Magda Sándor - Dr. Marselek Sándor Élelmiszeripar Ár: 2200 Ft Kiadói ár: 1760 Ft Megtakarítás: 20 % Bővebben Kosárba
Deák Tibor Élesztőgombák a természetben és az iparban Ár: 2200 Ft Kiadói ár: 1760 Ft Megtakarítás: 20 % Bővebben Kosárba
Véha Antal–Csanádi József–Gyimes Ernő Házi élelmiszer-feldolgozás Ár: 4500 Ft Kiadói ár: 3600 Ft Megtakarítás: 20 % Bővebben Kosárba
Nagy Ottó (szerk.) Higiénikus tejtermelés a kisgazdaságban Ár: 600 Ft Kiadói ár: 480 Ft Megtakarítás: 20 % Bővebben Kosárba
Dr. Szűcs Endre (szerk.) Vágóállat- és húsminőség Ár: 2800 Ft Kiadói ár: 2240 Ft Megtakarítás: 20 % Bővebben Kosárba