PDF Dr. Bagi Zoltán (szerk.) A húsgalamb-tenyésztés korszerűsítésének lehetőségei Ár: 3000 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Böő István A malacok betegségei - A gazdaságok gyakoribb állatbetegségei I. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Böő István A növendék- és felnőtt sertések betegségei - A gazdaságok gyakoribb állatbetegségei II. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Tóth László Állattartó épületek klímája (Légcsere, szellőztetés, fűtés, hűtés) Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Novotniné Dr. Dankó Gabriella - Kiss Andrea Antibiotikum-felhasználás csökkentése a sertés- és baromfitenyésztésben Ár: 2000 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Böő István Baromfifélék betegségei - A gazdaságok gyakoribb állatbetegségei III. Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Babinszky László Fehérjeforrások a sertéstakarmányozásban - A fehérjeforrások in vivo minősítése és helyettesítésük biológiai alapjai Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Tóth László Információtechnika (IT) a korszerű szarvasmarhatartásban Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Böő István Juhok és kecskék betegségei - A gazdaságok gyakoribb állatbetegségei IV. Ár: 3200 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Babinszky László Lehetőségek a magas környezeti hőmérséklet káros hatásainak csökkentésére a sertés- és brojlertakarmányozásban Ár: 2000 Ft Bővebben Kosárba