PDF Harasztiné Lajtár Klára A borkezelés, palackozás, csomagolás és szállítás berendezései - Borászati technológiák II. Ár: 3500 Ft Kiadói ár: 2625 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Harasztiné Lajtár Klára A szüret, szőlőfeldolgozás és erjesztés berendezései - Borászati technológiák eszközei I. Ár: 3500 Ft Kiadói ár: 2625 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Pók Tamás - B.Tóth Szabolcs Borászat Ár: 4000 Ft Kiadói ár: 3000 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Orbán Gergely Metszés és zöldmunkák - A szőlőtermesztés technológiája I. Ár: 3000 Ft Kiadói ár: 2250 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Rakonczás Nándor - Kállai Zoltán Terroir - A hagyomány forradalma I. Technológiai megközelítés Ár: 2500 Ft Kiadói ár: 1875 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Rakonzás Nándor - Kállai Zoltán Terroir - A hagyomány forradalma II. Szakrális megfontolás Ár: 2000 Ft Kiadói ár: 1500 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Zsigó György Védekezés a kórokozók és kártevők ellen a szőlőben Ár: 2700 Ft Kiadói ár: 2025 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba
PDF Hevér László Vörösborkészítés I. A tőkéktől az erjedésig Ár: 3000 Ft Kiadói ár: 2250 Ft Megtakarítás: 25 % Bővebben Kosárba