
Gyakorlati Tudástár (PDF)
kategóriák
Gyakorlati Tudástár (PDF) › Élelmiszer



Dr. Csapó János A táplálékok kémiai összetétele
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba



Dr. Szabó P. Balázs Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba


Dr. Bánáti Diána Élelmiszerek jelölése - Általános rész
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Dr. Csapó János Funkcionális élelmiszerek
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Bujna Ferenc Liofilizálás, a fagyasztva szárítás technológiája
Ár: 3500 Ft
Bővebben Kosárba

Csanádi József Sajtkészítés
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Dr. Szabó P. Balázs Savanyítás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás I.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba