PDF Gyakorlati Tudástár (PDF)
kategóriák
Gyakorlati Tudástár (PDF) › Élelmiszer
PDF
PDF
PDF Dr. Csapó János A táplálékok kémiai összetétele
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba
PDF
PDF
PDF Dr. Szabó P. Balázs Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba
PDF
PDF Dr. Bánáti Diána Élelmiszerek jelölése - Általános rész
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba
PDF Dr. Csapó János Funkcionális élelmiszerek
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba
PDF Bujna Ferenc Liofilizálás, a fagyasztva szárítás technológiája
Ár: 3500 Ft
Bővebben Kosárba
PDF Csanádi József Sajtkészítés
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba
PDF Dr. Szabó P. Balázs Savanyítás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás I.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba