PDF Dr. Bagi Zoltán (szerk.) A húsgalamb-tenyésztés korszerűsítésének lehetőségei Ár: 3500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Tóth László Állattartó épületek klímája (Légcsere, szellőztetés, fűtés, hűtés) Ár: 3000 Ft Bővebben Kosárba
PDF Novotniné Dr. Dankó Gabriella - Kiss Andrea Antibiotikum-felhasználás csökkentése a sertés- és baromfitenyésztésben Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Babinszky László Fehérjeforrások a sertéstakarmányozásban - A fehérjeforrások in vivo minősítése és helyettesítésük biológiai alapjai Ár: 3000 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Tóth László Információtechnika (IT) a korszerű szarvasmarhatartásban Ár: 3000 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Babinszky László Lehetőségek a magas környezeti hőmérséklet káros hatásainak csökkentésére a sertés- és brojlertakarmányozásban Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Mézes Miklós - Dr. Erdélyi Márta Takarmány-adalékanyagok és alkalmazásuk a takarmányozásban Ár: 2500 Ft Bővebben Kosárba
PDF Dr. Holló Gabriella - Dr. Tőzsér János Ultrahang - Digitális képalkotó eljárások a precíziós állattenyésztésben I. Ár: 3000 Ft Bővebben Kosárba