
Gyakorlati Tudástár (PDF)
kategóriák
Kiemelt ajánlatunk › Gyakorlati Tudástár (PDF)



Gyakorlati Tudástár (PDF)
Dr. Szabó P. Balázs Savanyítás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás I.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Dr. Ruda Győző - Dr. Tóth László Szeglemez kötésű tetőszerkezetek alkalmazása a mezőgazdaságban
Ár: 2000 Ft
Bővebben Kosárba


Gyakorlati Tudástár (PDF)
Dr. Kelemen Zsolt Szenázs/szilázs készítési technológiák és műszaki eszközeik
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Dr. Csapó János - Dr. Szabari Miklós Gábor Szénhidrátok, vitaminok, enzimek, hormonok, szerves savak - A tej és a tejtermékek szerepe a táplálkozásban II.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Dr. Mézes Miklós - Dr. Erdélyi Márta Takarmány-adalékanyagok és alkalmazásuk a takarmányozásban
Ár: 2500 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Dr. Csapó János Tej és tejtermékek, hús és hústermékek hamisítása és annak kimutatása - Élelmiszer-hamisítás I.
Ár: 3000 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Bujdosó Géza, Kalmár Klementina Termesszünk diót!
Ár: 3300 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Kollányi Gábor – Kollányi Ágnes – Bergendi Nadin – Varga Jenő Termesszünk málnát!
Ár: 3300 Ft
Bővebben Kosárba

Gyakorlati Tudástár (PDF)
Rakonczás Nándor - Kállai Zoltán Terroir - A hagyomány forradalma I. Technológiai megközelítés
Ár: 2500 Ft
Bővebben Kosárba