Könyv
kategóriák

AGRÁRIUM MAGAZIN: AGRÁRGAZDASÁGI TRENDMAGAZIN

A fejlesztésre elkötelezett agrárvállalkozások, gazdálkodók havi lapja

Az AGRÁRIUM Magazin több mint 3 évtizede az agrár- és piacgazdasági szaksajtó meghatározó szereplője. Havonta megjelenő szaklapunk 2020 májusától digitális kiadásban jelenik meg.

Az AGRÁRIUM, saját szakmabeli olvasókörén túl, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara partner­ lapjaként közvetlenül is eljut minden 50 hektárnál nagyobb földterülettel rendelkező gazdaság tulajdonosához, döntéshozó vezetőjéhez, így az agrárszektor szolgáltatói számára célirányosan és a legszélesebb körben tudja biztosítani potenciális partnereik közvetlen elérését.

Az AGRÁRIUM és honlapja, az agrarium7.hu oldal rovatai lefedik a mezőgazdaság minden területét. A tartalomban előtérbe helyezzük a hazai agrárgazdasági környezet hiteles bemutatását, valamint lehetőséget adunk a hazai és nemzetközi agrárcégek számára innovációik, termékeik és szolgáltatásaik bemutatására, a partnereikkel való kapcsolatteremtésre.

Az alábbiakban a legfrissebb AGRÁRIUM lapszámot olvashatja ingyenesen.

Ha szívesen megtekintené, esetleg letöltené a korábbi megjelenéseket is,
egy rövid regisztrációt követően megteheti, ide kattintva

Az Agrárium Magazin Szaklap célkitűzése

A magyar gazdálkodóknak, az agrárpiaci árutermelésben érintett vállalkozásoknak ,a mezőgazdasági üzemek vezetőinek, szakembereinek az agrárszektorhoz kapcsolódó gazdasági szervezetek, hivatalok vezetőinek szól, a folyamatos tájékoztatásukat, a piaci, gazdasági, jogszabályi információkkal és hasznos ismeretekkel való ellátásukat szolgálja.

Az AGRÁRIUM hagyományos formátumban elektronikus kiküldéssel és integrált agrárszakmai információs platformunkhoz tartozó online felületeken érhető el. A lapszámonkénti széleskörű megtekintést a folyamatosan növekvő regisztrált olvasókör, az Agrárgazdasági Kamara saját terjesztése, valamint kiadónk, a Szaktudás Kiadó Ház dinamikusan növekvő szakkönyvkereskedelmi adatbázisa biztosítja.